Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warto grać?

6juda6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wystarczy w grze na ogolnym napisac ze szukasz polskiej gildii zaraz sie ktos odezwie ogarniety, sa czeste eventy i jest masa dungeonow na ktore warto chodzic wiec jest co robic w grze ;)

sygna1.png

Opublikowano

W sumie wlaczylem to i wylaczylem na pierwrzy rzut oka mi do gustu nie przypadlo, ale nie mialem szansy dalej grac. Mysle ze warto jedyne co to szkoda ze nic z metin2 nie bedzie zwiazane :\

ruU3AnC.png

Opublikowano

Nie, nie jest zbytnio związane z metkiem 2, ale gra się bardzo przyjemnie. Misje są zrobione tak, byś musiał poznać ogromny świat gry, level robi się przy questach, nie trzeba tak długo dropić by mieć jako takie eq. Gra się po prostu fajnie. Są tam też odpowiedniki metinów, ale nie udało mi się jeszcze zniszczyć, bo znalazłem tylko jeden, ale byłem wtedy za niski w uszach.

giphy.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

System walki jest nieco niedopracowany, grafika nieco przekolorowana ale jeśli się nudzisz to możesz pobrać i zagrać. Klient nie zajmuje dużo więc nie stracisz czasu na pobieranie. Chyba że szukasz związków z metinem to nie polecam wtedy grać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...