Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Laggi

Vobek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

RIOT KURWY JEBANE PRZEJEBAŁEM RAKEDA PRZEZ NICH A JUZ GO WYGRYWAŁEM, ENEMY NA FARCIE WYGRALI BO MOŻE SĄ PRZYZYWACZAJENI DO GRANIA NA NECIE Z DREWNA, KURWY JEBANE, BYM SPOKOJNIE 5-0 WYCIĄGĄŁ. TERAZ SZMATY NIECH DAJA LOST PREVENTED DZIWKI JEBANE

Opublikowano

No kur*a ja przed chwila przegralem rankeda 1 z 10 bo lagi a tak bysmy wygrali riven na topie sie nafeedowala u nas miala 5/0 ja 4/2 na midzie xerathem i chooy strzelil ciagle dc moj team mial i enemy team i lagi jedynie kto tam gral to jinx u enemy skonczyla z 17/4 a ja z 4/2 na 4/7 GG WP RIOT bronze witaj ponownie -,-

Juz sily do tego nie mam przez tego riota nawet nie dali takiego czegos jak zapobiegnieto porazce ehh szkoda gadac...

Opublikowano

pierdolone lagi, przegralem przez to gowno i nawet nie ma loss prevented, chuj im w to grube dupsko

Opublikowano

Jeb*ny Riot, przez tych ch*jów przegrałęm rankeda bo trzeba było się poddać bo nie było sensu grać. Tam pracują same szma*y i tyle

Opublikowano
http://scr.hu/1i72/ghm6w

Wyjebało mnie 2 razy z gry, po powrocie miałem 1 lvl i nie mogłem użyć żadnego spella. Cały team ma lagi i biega do tyłu, ludzie się teleportują. Cuda normalnie. Co najlepsze w meczach, które decydują o tym w jakiej dywizji będziesz. Po co dać "lose forgiven". Jebany riot...

2QBkjd.jpg

Osiągnięcia:

ESL 3on3:
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #106 (21.08.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 August Month Final (28.08.14)
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #107 (04.09.14)
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #109 (18.09.14)
# 4th Place LoL Go4LoL Poland 3on3 September Month Final (2.09.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #111 (07.10.14)
# 1st Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #112 (14.10.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #113 (21.10.14)

VoidLeague 3on3:
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #30 East (30.08.14)
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #31 East (06.09.14)
# 2nd Place VoidLeague 3on3 TT #32 East (13.09.14)
# 4th Place VoidLeague 3on3 TT #33 East (20.09.14)
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #34 East (27.09.14)
# 3rd Place VoidLeague 3on3 TT #35 East (04.10.2014)
# 2nd Place VoidLeague 3on3 TT #36 East (11.10.14)

ESCsportcup 3on3:
# 1st Place ESC Cup4Fun #4 (21.09.14)
# 1st Place ESC Cup4Fun3on3 #6 (19.10.14)

Opublikowano
http://scr.hu/1i72/ghm6w

Wyjebało mnie 2 razy z gry, po powrocie miałem 1 lvl i nie mogłem użyć żadnego spella. Cały team ma lagi i biega do tyłu, ludzie się teleportują. Cuda normalnie. Co najlepsze w meczach, które decydują o tym w jakiej dywizji będziesz. Po co dać "lose forgiven". Jebany riot...

Hahaha masz 1 lvl ale spele masz pododawane :D Cuda po prostu Cuda się dzieją :P

Opublikowano

Ludzie... ale ten RIOT to ma zapłon włączył przed chwilą, że za LOSE ma się zapobiegnięto porażce a ja grę dziś o 16:30 skończyłem około rankeda i mam LOSE co to ma być?!

Wszyscy Disconecty mieli u nas jak w enemy teamie, też miałem nic się nie dało nawet pisać z ludźmi bo DC były jprdl i kto mi teraz odda tego 1 rankeda lose i to jeszcze w 1szych 10 rankedach

ale RIOT to chyba nic nie obchodzi bo żadnych wiadomości nie ma a co tam dywizja niżej, riot ma nas w dupie, pier*ole rankedy i idę grać normale bo niby są rankedy ale swojego skilla tak naprawdę nie da się pokazać bo jak nie noob team to RIOT i te ich słynne lagi aż płakać się chce, że taka firma a lagi ma...

Opublikowano

@up z tego co słyszałem to NA nic nie dostało, moim zdaniem wymyślają to gracze bo chcą oczernić RIOT bo i tak każdy to robi.

Mam pytanie czy jak ktoś przegrał rankeda o 16:30 i ma lose a o 17 około dopiero dali to, że zapobiegnięto porażce to jak napiszę do riotu to zmienią mi lose na ZP?

Lagi były dużo wcześniej niż przed 17 co oni to dodali, więc powinni zmieniać graczą ale riot i tak nic nie zrobi pewnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...