Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PROBLEM Z METIN2CLIENT.BIN

koksu1232

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka wam otuz mam problem z metinem2 PL pare razy go juz reinstalowalem itp nawet spatchowanego pobralem i gowno zapory wylaczalem i nic po 1 minucie gry nawet mniej wywala mi calego metina i pokazuje sie okienko z napisem DETECT_HACKING(checkCode = 10301) mam windows8 wczesniej nic sie nie robilo jak nie bylo fuzji to samo mialem i nie wywalalo xD a moze ze mam hacki na innym privie i moze ten PL wykrywac mi je i wywalac ?? nwm piszcie co mam robic prosze was o takie cos mi sie robi ciogle

http://www.youtube.c...h?v=lpVtycUPuO0

po troche szukaniu w zaporach itp odkrylem ze jest problem z metin2client.bin wiecie co to moze byc ?

Użytkownik koksu1232 edytował ten post dziś, 16:15

Opublikowano

Siemka wam otuz mam problem z metinem2 PL pare razy go juz reinstalowalem itp nawet spatchowanego pobralem i gowno zapory wylaczalem i nic po 1 minucie gry nawet mniej wywala mi calego metina i pokazuje sie okienko z napisem DETECT_HACKING(checkCode = 10301) mam windows8 wczesniej nic sie nie robilo jak nie bylo fuzji to samo mialem i nie wywalalo xD a moze ze mam hacki na innym privie i moze ten PL wykrywac mi je i wywalac ?? nwm piszcie co mam robic prosze was o takie cos mi sie robi ciogle

po troche szukaniu w zaporach itp odkrylem ze jest problem z metin2client.bin wiecie co to moze byc ?

Użytkownik koksu1232 edytował ten post dziś, 16:15

Jeśli masz je odpalone etc. to czemu miało by nie wykryć ;p

sygna.jpg

Opublikowano

no skoro wykrywa hacka, to po wyłączeniu go powinno działać ;p sprawdź, a nie pytaj

ale co mam sprawdzic jak odinstalowalem haki itp ale nwm jakie etc. mam wylanczyc to jest moj 1 problem z tym nie ogarniam tego zabardzo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...