Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Retrieving Manifest

soyak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.
Mój problem polega na tym, gdy sciągnie mi się cała gra następuje proces "Aplying Patch" a później launcher zatrzymuje mi się na Retrieving Manifest. Nie mogę kliknąć Play, bo jest na czarnym tle... Próbowałem już wyłączać internet i włączać, ale bezskutecznie :/ Trudzę się już 3 dni, by to naprawić, szukałem na innych forach ale nie pomogli mi. Ponawiałem instalacje ponawiałem i zatrzymywało sie na tym samym. Proszę o pomoc, bo nie chce zrezygnować z takiej gry, szczególnie, że teraz jest darmowa.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Mam to samo pobierałem 2 razy już zaczynałem, (pobierać od nowa ponad 6 i pół godziny jeden raz) i wku**ia mnie to bo sobię nie mogę zagrać mam win 8.1. Jeśli to ma w czymś pomóc :)

Opublikowano

Przy komunikatach Retrieving manifest i Applaying Patch powinno się zostawić spokojnie laucher na 1-2h.  Często wygląda jakby się zawiesił, jednak on pracuje w tle.

Opublikowano

Ja zostawialem nawet na 7h 10 h i nic..

Spróbuj odznaczyć we właściwościach folderu z TERĄ "Tylko do odczytu".

1365336413-U179206.png
LIp6k.png
EPICSYGNA_erasnwx.jpg
LIp6k.png
1365336413-U179206.png

qar_gameplay.png

Opublikowano

ja ściągnąłem i niestety nie pomogło, znowu stanęło w miejscu i tyle... chyba nie jest mi pisane pograć w tą grę.

4h czekałem na retrieving manifest.

Jak ktoś znajdzie rozwiązanie tego problemu, dajcie znać, wtedy chętnie zagram, chyba że w końcu twórcy się za to wezmą.

Opublikowano

stoi na manifest, applying jakoś tam przeszło ostatnio, zaraz potym wyskakuje retrieving manifest i na tym koniec.

Ściągnę trzeci raz, godzina mnie nie zbawi a może ruszy, jeżeli nie, to zaczekam do aktualizacjii w której to naprawią.

Niestety znowu to samo, zatrzymało się na 84% i tyle, czas sprawdzić terę us.

_________________________________________________________________________________________________________

Oczywiście US mnie nie zawiodło, śmiga jak trzeba - jak ktoś nie może ogarnąć eu to zapraszam! :-)

Opublikowano

Tak samo mowie ja probowalem wszystkiego i nic a tutaj przy reinstallu applying patch 52 minuty i gramy wiec jak kolega up polecam renstall

Opublikowano

U mnie problem tkwił w tym że mialem za malo miejsca na dysku. Przy instlacji wymagane jest 60gb

pisalem to wczesniej w tym temacie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...