Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Google NonStop

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! Mam problem z Google i słuchawkami. Mianowicie, gdy podłączam słuchawki do telefonu zgłasza się wyszukiwanie głosowe Google. Okej, wyłączam i włączam muzykę ponownie. Wszystko jest w porządku do póki nie zacznę gdzieś chodzić, ruszać. Wtedy znów załącza się wyszukiwanie, zatrzymuje muzykę i tak w kółka. Bardzo mnie to irytuje i chciałbym się tego pozbyć. Czy nie wie może gdzie można to wyłączyć, dezaktywować ? Prosiłbym o pomoc ;)

Opublikowano

Spróbuj inne słuchawki. Jest to błąd gdy złącze mini jack nie wchodzi do końca i nie wszystkie styki się stykają (lol dziwnie to brzmi :)).

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Hmm... no to chyba mam gniazdo zepsute, w co wątpie, bo patrzyłem na wszystkich słuchawkach jakie mam i wszystkie grają. Najlepsze jest to, że np dziś rano nie mogłem iść, bo co chwile musiałem wyciągać telefon z kieszeni i włączać PLAY. Natomiast jak wracałem, tylko raz włączyło mi się google. Wciąż w tej samej pozycji i kieszeni ;)

Poza tym, gdy idę, podczas np schodzenia ze schodów lub "gwałtownych" ruchów, może nie stykać czasem jack, ale nie jest to słyszalne podczas słuchania muzyki, lecz google się załącza...

Czyli nie da się tego wyłączyć ?

Opublikowano

Pewnie coś wgrałeś, lub zepsułeś i telefon zaczął świrować. Przywróć ustawienia fabryczne. Jak to nie pomorze, to serwis. Nie ma co kombinować.

Opublikowano

Najlepsze jest to, że telefon dwa tygodnie temu wrócił z serwisu, bo rozbił mi się ekran. Wysyłałem z androidem 4.0.4, a wrócił z 4.1.2 :) Nic nie zmieniałem, zainstalowałem pare apek, typu CCleaner, Logo Quiz czy EQ Music Player.

Opublikowano

to pogrzeb w opcjach i wyłącz wyszukiwanie głosowe albo całkiem usuń/zatrzymaj usługę wyszukiwania ( do tego potrzebny root )

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Najlepsze jest to, że telefon dwa tygodnie temu wrócił z serwisu, bo rozbił mi się ekran. Wysyłałem z androidem 4.0.4, a wrócił z 4.1.2 :) Nic nie zmieniałem, zainstalowałem pare apek, typu CCleaner, Logo Quiz czy EQ Music Player.

Idź zanieść jeszcze raz.

Opublikowano

Ooo lepiej nie. Serwis Pentagram-a, czyli genialna spółka EURO RMA wymieniała mi wyświetlacz 1,5mc, po dwóch telefonach wreszcie do mnie dotarł... No nic, dezaktywowałem, bo niestety w ustawieniach google nie można tego wyłączyć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...