Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] film

saaq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! Chciałbym odtworzyć film z youtube na telewizorze. Chce go zgrać na płytce lub USB. Jednak oprócz filmu, potrzebne mi są napisy (także z yt). Próbowałem je wkleić programami Allok MPEG4 Converter, Avi ReComp ale niestety w alloku nie mogłem w ogólę znaleźć tej opcji (nie miałem), a w Avi wyskoczył bląd pod koniec convertu. Macie jakieś dobre sposoby do wklejenia napisów do filmu, lub aby film odtworzył się z napisami, nawet w osobnych folderach ?

Opublikowano

VirtualDub lub VirtualDubMod 1.5.10.2(PL), tyle, że musisz "dołożyć" filtr subtitler i przekonwertować napisy do *.ssa. Przekonwertowanie napisów - lekko i prosto - w SubEdit Player.

Dodatkowo tutaj masz fajny tyrial na temat wlkejania napisów i nie tylko może się przyda.

Jeszcze jedno konwersja, jakość i waga filmu zależy od formatu w jakim jest zapisany i na jaki będzie przekonwertowany.

Grajmy.net - Centrum gier dla znużonych życiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...