Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zrobić stronę metin2 na plikach od Terenza ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was wszystkich bardzo serdecznie.

Otóż robię ten temat, ponieważ nie mogę zrobić w ogóle strony na plikach od by_Terenzo ..

Wklejając ją do "data" i wpisując na necie moje ip z kon. .100 "25.184.251.100" albo "25.184.251.125" (z normalną) to jest błąd..

Ogólnie ta strona jest mi jedynie do rejestracji więc sama rejestracja wystarczyłaby (strone mam już na Cba, ale ten hosting nie łączy się z mysql)

Oczywiście to serwer Hamachi ;p

Jakbyście mogli napiszcie co mam mniej więcej zrobić .. Ewentualnie <jakbyście mieli chęci i czas> zróbcie taką rejestracje pod moje ip z hamachi :

25.184.251.125

Z góry BARDZO dziękuję :)

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Robiąc wszystko dokładnie jak na tym poradniku to niby wszystko działa, ale nie działa rejestracja :/ (problem z mysql ..) robiłem już kilka stron i nigdzie rejestracja nie działa .. ;C

W config 100% wszystko pięknie wpisane (pod navicata)

HELP ! :/

Hmm bardzo proste rozwiązanie :) Zresetuj tabelkę account do "czystej postaci". Aby to zrobić dokładnie to zrób tak:

1. Odpal Navicata
2. Przejdź do sekcji account
3. Wybierz z górnego panela Query
4. Wybierz New Query
5. Dodaj te wartości: 

TRUNCATE account;
REPAIR TABLE account;

6. Wybierz Run gdy wyskoczy na dole OK zamknij tabelkę query.
7. Wybierz New Query
8. Dodaj te wartości:

ALTER TABLE `account`
MODIFY COLUMN `last_play` datetime NULL AFTER `money_drop_rate_expire`,
MODIFY COLUMN `web_ip` varchar(15) CHARACTER SET ascii COLLATE ascii_general_ci NULL AFTER `web_admin`,
MODIFY COLUMN `web_confirm` varchar(32) CHARACTER SET ascii COLLATE ascii_general_ci NULL AFTER `web_ip`;

9. Wybierz Run gdy wyskoczy na dole OK zamknij tabelkę query.

10. Zrebootuj serwer, wejdź na stronkę i utwórz konto :)

W taki sam sposób, stosując punkt 5 zresetuj tabelki player, player_index przechodząc do sekcji player oraz tam wybierając new query. Możesz również zresetować tabelki guild, guild_comment, guild_grade oraz guild_member z sekcji player. Kolejną tabelką do restu może być tabelka gmlist z sekcji common - również stosujac punkt 5 w taki sposób możesz ją zresetować. Jeśli chodzi o problem z MySQL na stronie rejestracyjnej to, co ci napisałem od punktu 1 do 10 w 100% załatwi sprawę :) Pozdrawiam

Liczę na limit ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...