Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Hosting Slotex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Nie Wiem Czy Tylko Ja Czy Niektórzy Też Mają Taki Problem.Chodzi Mi Dokładnie O To Ze Dziś Rano O Godzinie 07:22 Powiększyłem Parametry Swojej Usługi.Oczywiście Zapisałem Wszystko,Wyłączyłem I Chce Włączyć I Nic!Nie Chce Się Włączyć...

Pisałem Do Hostingu Lecz 0 Odpowiedzi,Jeszcze Do Tego Coś Się Im Stało Z Logowaniem Do Ftp...Szkoda Gadać..Wie Może Co Moze Wywoływać Nie Włączanie Się Serwera...?Są Jakieś Logi W Konsoli które Zostały Zapisane Przed Wyłączeniem Serwera.. Oto One:

at net.minecraft.server.v1_7_R1.ThreadCommandReader.run(ThreadCommandReader.java:32) [minecraft.jar:git-Spigot-1245]
at org.bukkit.craftbukkit.libs.jline.console.ConsoleReader.readLine(ConsoleReader.java:1167) ~[minecraft.jar:git-Spigot-1245]
at org.bukkit.craftbukkit.libs.jline.console.ConsoleReader.readCharacter(ConsoleReader.java:995) ~[minecraft.jar:git-Spigot-1245]
at org.bukkit.craftbukkit.libs.jline.internal.InputStreamReader.read(InputStreamReader.java:204) ~[minecraft.jar:git-Spigot-1245]
at org.bukkit.craftbukkit.libs.jline.internal.InputStreamReader.read(InputStreamReader.java:267) ~[minecraft.jar:git-Spigot-1245]
at org.bukkit.craftbukkit.libs.jline.console.ConsoleReader$1.read(ConsoleReader.java:167) ~[minecraft.jar:git-Spigot-1245]
at java.io.FilterInputStream.read(FilterInputStream.java:83) ~[?:1.7.0_25]
at java.io.BufferedInputStream.read(BufferedInputStream.java:254) ~[?:1.7.0_25]
at java.io.BufferedInputStream.fill(BufferedInputStream.java:235) ~[?:1.7.0_25]
at java.io.FileInputStream.read(FileInputStream.java:242) ~[?:1.7.0_25]
at java.io.FileInputStream.readBytes(Native Method) ~[?:1.7.0_25]
java.io.IOException: Input/output error

Opublikowano

Wydaje mi się, że jest to wina hostingu, najlepiej poczekaj na odpowiedź. Spróbuj zaktualizować spigota, nic więcej w konsoli się nie pokazuje? Posiadasz plugin ClearLag lub coś tego typu? Poza zmianą usługi na pewno nic nie zmieniałeś?

Opublikowano

@up Nic Nie tykałem... Chyba Ze Sloty Bo Zwiększyłem O 10 Ale Wątpie Zeby To było Tego Przyczyną..

Posiadam Plugin ClearLag A Co?

Opublikowano

@up Nic Nie tykałem... Chyba Ze Sloty Bo Zwiększyłem O 10 Ale Wątpie Zeby To było Tego Przyczyną..

Posiadam Plugin ClearLag A Co?

Zwiekszyłeś sloty o 10 ? Ale w Server.proporties czy na stronie dokupiłeś je ? Bo jeżeli w server.proporties administracja mogła to uznać za nielegalne.Jeżeli zmieniałeś w server.proporties to zmień na wcześniejszą ilość i włącz serwer

Opublikowano

@up2 Ich Hostnig Posiada Opcje "Ile Chcesz Slotów" Zwiększyłem Ponieważ Mogłem Więc Wątpie Żeby To Była tego Przyczyna..A Tak Przy Okazji.. Zmieniłem Na Starą Liczbe Slotów I To Samo..

@up Ale Jak Serwer Był Włączony i Działał To Plugn też Działał...

Opublikowano

Zrób kopię zapasową pluginów i przeinstaluj Spigota ( samego spigota ).Odpal i zobacz.Jeżeli zacznie działać pojedynczo wgrywaj pluginy, gdy trafi się że serwer przy którymś się wyłączy wyrzuć go i wgrywaj dalsze

Opublikowano

@up Właśnie Że Ich Konta Ftp Nagle Nie Działają...Działały Rano Lecz Teraz Nie

Czyli jest ich wina.Może mają renowacje/przerwe techniczną.Jeżeli konta FTP zaczną działać a server nie będzie chciał się odpalić zrób tak jak pisałem wyżęj.Powodzenia, Pozdrawiam Stasio

Opublikowano

Dzięki.Też Tak Myślę Że Najlepiej Jest Poczekać,aż Zaczną Działać Konta FTP.Jeśli Dalej Serwer Nie Będzie Działać Trzeba Do Nich Dzwonić

Opublikowano

Czyli jest ich wina.Może mają renowacje/przerwe techniczną.Jeżeli konta FTP zaczną działać a server nie będzie chciał się odpalić zrób tak jak pisałem wyżęj.Powodzenia, Pozdrawiam Stasio

Nie prawda, pisałem już do Nich a oni odpisali:

"Witam,

Z naszej strony FTP działa prawidłowo.

FTP tylko odłącza się w momencie np. restartu usługi."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...