Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

jak zlamac haslo w pc

Hotarti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie! Mam taki problem mianowicie stara ustawila mi haslo w pc za kare. Teraz z neta moge korzystać tylko na fonie co jest dla mnie udreka.

Nie mam pojecia jakie moze byc haslo, sprawdzilem w jej notatkach, telefonie i nie ma nigdzie zapisanego.

Jest ustawiona podpowiedz ale zwiazana z jej praca i nie wiem o co moze chodzic.

Jest jakis sposob na dowiedzenie.sie jakie jest haslo bez jego zmiany? Nie chce zeby wiedziala ze.je znam.

Mam windowsa 7

Jakby ktos chcial sprobowac sie potrudzic o podpowiedz to "obrobka"

( stara pracuje w zakadzie robiacym szyby do aut)

Nie wiem czy to cos da bo.srednio.sie znam ale niedawno kupilem dnowy dysk ktoreo jeszcze nie podpinalem. Czy jak zmiene dysk to haslo zniknie?

Pomocy

cute_anime_girl_by_kisakupl-d56xzn2.png

Hotarti <3 <3 <3 I <3 Anime

Żyjemy w chorym świecie gdzie bycie sobą jest chwalone w sieci, zaś w rzeczywistości prowadzi do samotności. :C

Opublikowano

To jesst win7

Żyjemy w chorym świecie gdzie bycie sobą jest chwalone w sieci, zaś w rzeczywistości prowadzi do samotności. :C

Opublikowano

@UP No racja, teraz ciężko troche je od tak zdjac.

Ja jak mialem hasło wyjąłem nawet Biosa z Płyty głównej , ale hasło się nie zresetowało.

Na necie tez nic nie znalazłem.

Może spróbuj zgadywać? Wpisuj szyby/auta/auto/ zaklad/praca.

Opublikowano

To jest bez sensu. Tylko osoba ktora tam pracuje wiedziala by o co moze chodzic

Opublikowano

Jakbyś chciał zmienić hasło to żaden problem, jednak odczytać to już jednak jest, bez zewnętrznych programów nie uda się.

Opublikowano

A mozna e jakos na plycie lub pendrivie przyniesc? Poszedlbym do kolegi i po klopocie

Opublikowano

Po 1 nie jestem gimbem

Po 2 nie zasluzylem - kto normalny daje kare za to ze nie mialem4,75 na polrocze?

Po 3 czeanie nie wchodzi w gre

Opublikowano

Linuxa na płyte nagraj(np. u kolegi), włącz z live cd, neta se poprzeglądasz i poczekasz do końca kary.

graphic.png

Opublikowano

@up nie dziala na win7

Opublikowano

Jakas instrukcja step by step z linkami?

Opublikowano

2x Ctrl + Alt + Delete na ekranie logowania, wpisz w nazwie użytkownika Administrator hasło zostaw puste. Jeżeli nikt Ci nie ustawił tego hasła podczas instalacji systemu (a tak często bywa) powinieneś móc zalogować się na konto Administratora po czym możesz zmienić hasło dowolnego użytkownika.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...