Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zostanę] Oferuję TS3 na prytwany serwer Metin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema,

Jeśli któryś z administratorów nie ma TS3 na serwer swój prywatny Metin2 to mam do zaoferowania:

- 512 slotów (jeśli będzie taka potrzeba to zwiększymy sloty),

- stabilna maszyna na net-speak,

- profesjonalnie oraz estetycznie zrobiony TS3,

- bardzo dobrze zabezpieczony,

- ogarnięta Administracja,

- Jeśli chodzi o rangi wszystko jest również profesjonalnie zrobione i przygotowane również na serwer Metin2.

Więcej info na PW

PS. Jeśli napisałem temat nie w tym dziale to sory nie wiedziałem gdzie..

Opublikowano

Nie polecam.

Administracja to totalna porażka, jak im się któraś osoba nie spodoba to nie banują, a wyciągają IP i napierdalają w łącze danego użytkownika, szkoda słów.

Lepiej wydać te pare zł i postawić własnego, niż narażać graczy na niebezpieczeństwo.

1390305976-U336505.png

Opublikowano

Nie polecam.

Administracja to totalna porażka, jak im się któraś osoba nie spodoba to nie banują, a wyciągają IP i napierdalają w łącze danego użytkownika, szkoda słów.

Lepiej wydać te pare zł i postawić własnego, niż narażać graczy na niebezpieczeństwo.

Nigdy nie było takiego incydentu że wyciągamy IP i "napierdalamy" w danego użytkownika więc nie kłam innych...

Opublikowano

Polecam tego ts`a stabilny i można codziennie porozmawiac normalnie z administracją , codziennie są dostępni ^^!!

Leinad mój kochany graficzek ;*

Opublikowano

Nigdy nie było takiego incydentu że wyciągamy IP i "napierdalamy" w danego użytkownika więc nie kłam innych...

Z chujowymi ludzmi współpracujecie bo własnie od waszych współpracowników, ze tak to nazwe dowiedziałem sie takich rzeczy. Z reszta... gdybym Was, a dokładnie Boci4na nie znał... i Quasha.. weź przestań ;)

1390305976-U336505.png

Opublikowano

Z chujowymi ludzmi współpracujecie bo własnie od waszych współpracowników, ze tak to nazwe dowiedziałem sie takich rzeczy. Z reszta... gdybym Was, a dokładnie Boci4na nie znał... i Quasha.. weź przestań ;)

Koleś Qash0 nie jest z nami w team proszę Cię a Boci4n to mój dobry ziom i razem z nim mam TSa. Więc my we dwóch jesteśmy założycielami..

Opublikowano

Koleś Qash0 nie jest z nami w team proszę Cię a Boci4n to mój dobry ziom i razem z nim mam TSa. Więc my we dwóch jesteśmy założycielami..

Jeden od drugiego lepszy.

Zdania nie zmienie, znam Was już długi okres, dużo sie o Was nasłuchałem i sam troche posmakowałem waszych ambicji.

1390305976-U336505.png

Opublikowano

Postawienie ts3 na VPS/Dedyku to 5minut ;) Potem wgranie licki, zrobienie permission :) Zmiana query portu i hasła :)

72049389466845423121.png

Opublikowano

Postawienie ts3 na VPS/Dedyku to 5minut ;) Potem wgranie licki, zrobienie permission :) Zmiana query portu i hasła :)

i tu się zgodzę z up nawet wystarczy dedyk kimsufa za 60 zł i ma się niezłego ts3 i postawić go na freebsd a nie na debianie a jak postawić ts3 na freebsd wszystko jest na forum jak zabezpieczyć tak samo jak serwer gry a i do tego zrobic aby nie były widoczne adresy ip użytkowników ts3 tylko administracja w query może je widzieć wtedy można wyeliminować dzieci neo aby dosuwały a raczej ping-owały

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ale po co wgl spamujecie? że postawienie to 5min licki itp. Bosh ludzie jak komuś się nie chce robić TS'a pod swój serwer bo nie ma czasu to właśnie zgłosi się do mnie.

Opublikowano

Ale po co wgl spamujecie? że postawienie to 5min licki itp. Bosh ludzie jak komuś się nie chce robić TS'a pod swój serwer bo nie ma czasu to właśnie zgłosi się do mnie.

Wole ostrzec innych ludzi i graczy przed złą decyzją. Już lepiej nie mieć TS-a, niż miec strefe u Was.

1390305976-U336505.png

Opublikowano

hahah no pieknie fajna macie licencje z google :)

Polecam zrobic reset serwera zeby wczytalo licencje to po 10 min sie offne xD

teraz wystarczy tylko napisac do teamspeak'a i macie po ts'ie a wy chcecie wspolprace z kims robic pozdro ..

96648730806168299982.jpg

xxx

Opublikowano

Nie polecam.

Kablem od Pilota tak? Bo łacze mi coś padało ostatnio XDDDD

Opublikowano

hahah no pieknie fajna macie licencje z google :)

Polecam zrobic reset serwera zeby wczytalo licencje to po 10 min sie offne xD

teraz wystarczy tylko napisac do teamspeak'a i macie po ts'ie a wy chcecie wspolprace z kims robic pozdro ..

96648730806168299982.jpg

Zwykle omijanie licencji heh rano napisze do supportu i niech im tsa blokuja

1390305976-U336505.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...