Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]10 gier z gold ~> bronze

^yarker^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka

byłem w gold V jednak gra już mi się znudziła i chciałbym pograć z słabszymi rywalami. czy jeśli przegram 10 meczy w tej serii trafie do bronzu?

Opublikowano

Dokladnie, tylko nie trolluj za bardzo zeby bana nie dostac :P, i niech ludzie nie wiedza ze jestes z polski.

A co ma do tego jego nacja ? Niech pisze że jest polakiem bo kto mu zabroni, a jak chcesz trollować to troluj tak żeby tego inni nie widzieli.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

zabic takich co troluja co ci to da ze bedziesz w bronzie? Tam bedziesz mial wiecej ludzi, ktorzy troluja caly czas. Myslisz, ze solo wycarujesz to jestes w bledzie. Bo jezeli jestes dobry to nie byl bys w gold V

Opublikowano

zabic takich co troluja co ci to da ze bedziesz w bronzie? Tam bedziesz mial wiecej ludzi, ktorzy troluja caly czas. Myslisz, ze solo wycarujesz to jestes w bledzie. Bo jezeli jestes dobry to nie byl bys w gold V

hmmm, kumpla wycarrowałem już z bronze 5 do 2 wygrywając 24 mecze, przegrywając 2. dodam że kolega ma 27 postaci, grywalnych to w zasadzie tylko lux.

na swoim mam 80postaci, pobawić się można

Opublikowano

Zrób te 10 gier, potem możesz poczekać aż ci immunitet zniknie i możesz wtedy przegrywać, czy też nawet czekać aż spadniesz, nie psuj innym gry bo jak już będziesz chciał wejść na wyższą dywizję to będziesz spotykał trolli.

Opublikowano

Dokladnie, tylko nie trolluj za bardzo zeby bana nie dostac :P, i niech ludzie nie wiedza ze jestes z polski.

Za żaden z tych powodów nie ma bana, może on tak gra ? xD (np. fiora ap)

@topic

Tak powinieneś być w brązie, +/- Brąz 4/5.

A co do trollowania, trolluj sobie, za to bana nie ma.

928011413476457403957.png

Opublikowano

Za żaden z tych powodów nie ma bana, może on tak gra ? xD (np. fiora ap)

@topic

Tak powinieneś być w brązie, +/- Brąz 4/5.

A co do trollowania, trolluj sobie, za to bana nie ma.

Przecież jak zreportują go za pomaganie drużynie przeciwnej lub negatywne nastawienie to nie będzie miał ban'a ? Nie trolluj teraz z tego powodu że są ludzie którzy chcą wyjść wyżej.

Opublikowano

Kup sobie za 10zł konto w brązie V...

Wtedy sobie graj z nimi, a nie innym ludziom chcesz zje*** dywizje.

Nie wiesz jaki skład zrobić w FUT? Zapraszam na PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...