Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy riven dostała już nerfa?

xQuazz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym sprobować ją zwrócić bo od dawna jakoś nie przypadła mi do gustu a teraz jest szansa ze moze mi ja zwroca.

I jakie jeszcze inne champy dostały reworka/visual update ostatnio?

Opublikowano

tak riven dostała już nerfa i nowego skina ;) ale to że ją znerfili to nie znaczy, że będziesz mógł ją zwrócić musiałaby dostać reworka ;)

Opublikowano

Taki nerf to jak nie nerf, nie zjada może już połowy hp z q i autoatakow na 1 levelu ale dalej jest silna. Poza tym jak koledzy juz napisali refundnac ja za free można tylko jak dostanie reworka.

Fe%C3%ABd_eune_58_1_logo.png

Opublikowano

bullshit ..

rammusa mi zwrocili za nerf taunta wiec i riven moze zwroca. Zalezy na kogo sie trafi

Opublikowano

Well, wczoraj graliśmy z kolegą duo, wziął riven, za chwile klnie "że kurna bije po 30 w tego kolesia na linii". Za chwile "first blood". Riven. 'nuff said. Także ja tam bym tego nie zwracał :3 Nerfa generalnie dostała, na oko dość mocnego, ale dalej rozpieprza gry.

LoL Platinum noob | osu! #39k | http://youtube.com/user/DelterYT

Opublikowano

bullshit ..

rammusa mi zwrocili za nerf taunta wiec i riven moze zwroca. Zalezy na kogo sie trafi

Bzdury. Zwrócili Ci Rammusa za rework wizualny postaci, jej tekstur. Riven nie ma szans zwrócić

Opublikowano

Zwrócą ci jeżeli dostanie reworka, w tym przypadku nie.

Wiadomość - riven nigdy nie była op, jest to postać bardzo łatwa do skontrowania :D Po prostu trzeba umieć na nią grać.

Opublikowano

@up

śmieszny jesteś nie była op jebłem. Nie ma chmpa żeby na 1lvlu bił ponad pol hp ze skilli + pasywka, do tego na 6 rozpierdalasz każdego na combo bez ingite.

3d8b54f471ac3645gen.png

Ten ból dópy

Opublikowano

@up

śmieszny jesteś nie była op jebłem. Nie ma chmpa żeby na 1lvlu bił ponad pol hp ze skilli + pasywka, do tego na 6 rozpierdalasz każdego na combo bez ingite.

A grałeś kurwa Cassiopeią? Jak trafi kilka razy z Q na 1 lvl to insta firstblood jak nic, a na 2 lvlu to rzeźnia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...