Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]10 gier

eVo.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Jak w poprzednim sezonie byłem Gold V to teraz przy graniu tych 10 gier będzie mieć to jakieś znaczenie czy zaczynamy od 0 z tymi grami początkowymi?

Opublikowano

Nie będzie żadnych 10 rankedów, ludzie. Skoro elo zostało już podzielone około północy.

Rankingowe - Solo, Duet, Drużynowe. Ich statystyki zostały zrestartowane z początkiem Sezonu - 2014

• Rozegrajcie 10 gier w rankingu indywidualnym bądź w duecie, lub 5 gier drużynowo by zostać umieszczonymi w ligach.
  • Nieaktywność rankingowa zostanie zrestartowana i na nowo włączona z początkiem sezonu.

Źródło: leagueoflegends.com

Opublikowano

Siema. Jak w poprzednim sezonie byłem Gold V to teraz przy graniu tych 10 gier będzie mieć to jakieś znaczenie czy zaczynamy od 0 z tymi grami początkowymi?

Jak wejdziesz np. na lolkinga to tam nadal pisze że masz golda V i jak grałeś wcześniej z silverami/goldami to tak samo teraz będzie.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Jak wejdziesz np. na lolkinga to tam nadal pisze że masz golda V i jak grałeś wcześniej z silverami/goldami to tak samo teraz będzie.

Widze, że nie ogarniasz więcej lepiej usuń z sygantury "LoL Helper" -_-

Opublikowano

4x up Dobra, zwracam honor. Nie wiem czemu miałem nadal widoczną dywizję

up Dobra, jak masz zamiar hejcić zamiast zwrócić komuś uwagę, to możesz stąd wyjść.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...