Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Help!

Piotrek1350

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie do was jak sie zbiera g1 na gamer first bo uzywam program hotspot shield zeby bylo wiencej reklma i dziala uruchamiam go wchodze na stronke i jest wieleeeeeeeeee reklam tysiące !!! i wlasnie pokazuja np. ze trzeba sciagnac gre i zainstalowac i zagrac chyba bo pisze 80g1:download and install cos tam jakos tak pisza po angielsku na gorze i sciagam program instaluje i wlaczaja strone z gierkami i wracam na ta strone gdzie pokazuja na gamer first reklamy klikam na tą samą zeby zagrac tą gre wiec klikam i wyswietla mi sie znowu ta strona z grami a wczesnie sie wyswietlala strona zeby scaignac program taki zeby chyba dzialaly te gry co pokazuja na stronce wyszukuje na tej stronie i wyswietla mi sie gra i klikam w nia i laduje mi sie i gram se zdobywam punkty i koncze gre cała i wychodze z strony a i nie wylogowuje sie wogule tylko jestem zalogowany pozniej wracam tam gdzie sa reklamy i wylogowuje sie i czekam az mi przesla te 80 g1 czekam tak przez caly dzien i loguje sie i nic jezeli czegos nie rozumiecie pytajcie sie z góry dziekuje i pozdro

Pomogłem?Daj +

Opublikowano

21. Każdy temat związany z Kredytami/G1/Playspan w dziale War Rock ogólnym zostanie zamknięty w trybie natychmiastowym, a jego właściciel zostanie obdarowany ostrzeżeniem, gdyż każdy z nas (no może większość), chce aby na forum panował porządek.

hmm a ja ci odpowiem na to tak

zlamales regulamin to grozi warnem i ty go dostajesz

a temat zamykam

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...