Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy jest to dobry sprzęt do gierek ? Głównie Lol.

HeheheM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

full detale pod lola na tym pójdzie ale nie opłaca się tego kupować, lepiej dołożyć 1,4k i za 3k masz już porządną i5 i 16 gb ramu.

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

full detale pod lola na tym pójdzie ale nie opłaca się tego kupować, lepiej dołożyć 1,4k i za 3k masz już porządną i5 i 16 gb ramu.

wez chlopie wyjdz jak sie nie znasz... za 3k bedzie mial swietny sprzet na ktorym pogra we wszystkie gry na ultra (moze crysis 3 na wysokich). 16 gb ramu sobie mozna w dupe wsadzic jak w dzisiejszych czasach wiekszosc gier nie potrzebuje 8 gb.

Autora tematu zapraszam do dzialu komputery i napisania tam tematu odnosnie komputera, jego przeznaczenia i budzetu a napewno ktos zlozy zestaw godny uwagi:)

Opublikowano

wez chlopie wyjdz jak sie nie znasz... za 3k bedzie mial swietny sprzet na ktorym pogra we wszystkie gry na ultra (moze crysis 3 na wysokich). 16 gb ramu sobie mozna w dupe wsadzic jak w dzisiejszych czasach wiekszosc gier nie potrzebuje 8 gb.

Autora tematu zapraszam do dzialu komputery i napisania tam tematu odnosnie komputera, jego przeznaczenia i budzetu a napewno ktos zlozy zestaw godny uwagi:)

Ty żeś się chopie teros popisoł wiedzo. Idź proszę się doszkolić ;)

Nigdy nie kupuj gotowca z allegro, bo to jest tani syf i najgorsze gówno, jakie mogło powstać. Jak masz na wydanie 2.5k golda na porządny sprzęt, to w dziale Komputery złożą Ci o wiele lepszy i w podobnej cenie zestaw, nawet na nowsze produkcje gier. Lol pójdzie na tym bez problemu, ale nigdy nie kupuj gotowca z Allegro. Zmarnowane pieniądze.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

@up

Wyjaśnilibyście z jakiego powodu z allegro lepiej nie kupować komputera ?

Co do wszystkich wypowiadających się w tym temacie dziękuje, trochę mi pomogliście ;).

QUhIR7.png

Opublikowano

Nie kupuje się komputerów z allegro ponieważ jest tam wkładany najgorszy chłam który tylko wydaje sie dobry, np.

"

• Zasilacz 500 W cichy i wydajny

"

Czyli już widzisz i zasilacz jest badziewny, noname, nie markowy który może się rozwalic prawie po chwili, karta średnia, a od AMD lepszy jest Intel :)

Opublikowano

@up

Co do wszystkich wypowiadających się w tym temacie dziękuje, trochę mi pomogliście ;).

Po prostu to jest najgorsze, co można kupić w internecie. Wejdź na morele.net i tam złóż profesjonalny sprzęt za taką kasę.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

@up

Zazwyczaj takie "gotowce z allegro" robią z części które zalegają na magazynie (nie mówię że każdy ale większość tak) + zasilacz.... tego nigdy nie podają dlaczego? dają jakiegoś no-name'a i się cieszą a ty po roku możesz już zbierać na nowy zasilacz. (oraz ewentualnie spadki wydajności w komputerze[napięcie]).

Polecam napisać stosowny temat w dziale "komputery" tam ci złożą dobry sprzęt z podobną cenę.

@Zapomniałem o procesorze... AMD<intel :) (dlaczego? AMD grzeje się niemiłosiernie więc NA 100% byś musiał dokupić cooler nie ma innej opcji)

DR5ChPt.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...