Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Witchcraft Works

MikvY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

20121105_witch02.jpg

Gatunek: Akcja, Fantasy, Komedia

Tematyka: Magia, Sztuki walk

Anime:

http://www.animezone.pl/odcinki-online_witch-craft-works

Honoka Takamiya to zwyczajny uczeń, którego największym problemem jest fakt, że siedzi w ławce obok Ayaki Kagari, najpiękniejszej dziewczyny w szkole. Dwójka ta nigdy wcześniej ze sobą nie rozmawiała, a wszelkie małe interakcje, jakie miały między nimi miejsce, natychmiastowo kończyły się kilkoma pięściami wymierzanym chłopakowi przez fanklub dziewczyny. Jednak kiedy ukruszony fragment budynku szkoły praktycznie wysyła Honoke w zaświaty, to właśnie Ayaka przychodzi mu na ratunek. Pojawia się jednak jeden malutki problemik… trzymany w ramionach Kagari bohater dostrzega, że ta przebrana jest za wiedźmę i unosi się w powietrzu za pomocą miotły! Dziewczyna wyjawia mu, że chronienie go jest jej misją i teraz nareszcie może to robić otwarcie, bez zawracania sobie głowy utrzymywaniem pozorów.

Dość ciekawe rozpoczęcie :) Mam nadzieję , że to anime nas będzie zaskakiwać : P

76561198041325734.png

Opublikowano

Po zobaczeniu endingu stwierdzam, że musiałoby mnie popierdolić żebym to obejrzał. Cóż nie obejrzę ale na śmiech i uśmiech czas jest zawszę racja koledzy ? :)

Opublikowano

Po zobaczeniu endingu stwierdzam, że musiałoby mnie popierdolić żebym to obejrzał. Cóż nie obejrzę ale na śmiech i uśmiech czas jest zawszę racja koledzy ? :)

Samo animu zdecydowanie różni się kreską od endingu ;)

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...