Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z zalogowaniem - brak dostępu do serwera

Motherb

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dzisiaj po powrocie ze szkoły myślałem że sobie spokonie usiąde na kompa i zrelaksuje się podczas zabijania ludzi - po ciężkim dniu, jendak okazało się że nie do końca. Z niewiadomej mi przyczyny nie chasaja mi gra. Wszystko jest okej do momentu gdy trzeba się zalogować. Wpisuję normalnie tam login i hasło jednak po chwili oczekiwań wyskakuje że serwer jest nie dostępny po mimo tego że jest. Dzieje się też tak w innych grach np minecraft. również serwer jest online a mi pokazuje że nie i nie mogę wejść i normalnie toczyć rozgrywki. Czytałem troche o zaporach ale średnio z tego wywniąskowałem i nic mi nie pomogło. Czekam na jakieś sugestie i uwagi co do tego ;)

A i dodam że normalnie mam połączenie z internetem i wcześniej wszystko działało.

Opublikowano

wyłącz antywirus, zapore systemową

Wyłączyłem program antywirusowy i zaporę, ale to wciąż się dzieje

@edit zrobie przywrócenie systemu może to pomoże ;)

@@edit Nawet prztwrócenie systemy nie pomogło ;/ Co to może być że mi blokuje dostęp w grach ?

Opublikowano

Wiem, ze minecraft korzysta z javy, ale czemu SKILL nie dziala nie mam pojecia. Ja bym sprobowal reinstalla plus jak nie zadziala pousuwac rejestry ccleanerem, albo zainstaluj na innym dysku. Pozdrawiam.

86eHsn.jpg

graphic.png

Opublikowano

Ccleanerem już czyściłem rejestry, pozostał mi jeszcze reset liveboxa, gdyż może na nim leży przyczyna. Mam w ustawieniach teraz na średnie bezpieczeństwo ale wcześniej przestawiłem na "swoje" i może dla tego nie działa. A z innego dysku też już patrzałem i nic ;/

Opublikowano

Okej , jednak to moja wina że nic nie działało :P nagrzebałem w ustawieniach troche.. informatyk za dyche xD pomógł reset liveboxa. Już wszystko śmiga i temat do zamknięcia ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...