Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] Godzina włączenia kolejek rankedowych

deevson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O godzinie 1:00 GMT+1 będzie reset elo i włączą kolejki rankedowe.

Ranked is expected to come back online at the following times, however this is subject to change. It is the same amount of downtime for all servers, as ranked went down now on all servers.

16:00 PST

19.00 EST

00:00 GMT

01:00 CET

05:30 IST

08.00 KST

10.00 AEST

Tutaj mamy też bardzo fajną informację/zmianę. Będziemy widzieć "elo" aramów i dominionów ! :)

Other info

ARAM/Dominion games may show LP gains/losses but this does not affect your actual rank.

źródło reddit.

SirDeev_eune_64_5_nozg.png

Opublikowano

Ok . Ale jak to będzie z tym?

Jestem teraz w Silver III, wygrałem 13 rankedów z rzędu.

I co? Teraz musze znowu zagrać 10 gier żeby dobrało mi dywizje? Dywizja z 3 sezonu nie ma nic do gadania ;G?

Opublikowano

Raczej nie będzie 10 gier tak jak w tamtym sezonie, elo zobaczysz po zagraniu 1 rankeda, albo odrazu o 1:00.

Jeśli chodzi o twoje elo po resecie to będzie zależne od tego jaki masz teraz mmr. Reset jest soft, riot nie zdradził

jak dokładnie będzie to wyglądać, wszystko się okaże w praniu. Mam nadzieje że dostane się do plat+ :)

Opublikowano

Według mnie myliśz się googlus. Na reddicie jest napisane, że riot nie udostępnił informacji dotyczących soft resetu, dlatego też mają uważam że zmienili trochę ten wzór. W tamtym sezonie podali go przed resetem, teraz nie dlatego soft reset będzie wyglądać troche inaczej według mnie.

No one but Riot has the exact formula for where you will end up after the soft reset, and they have not made that information public.

Opublikowano

Raczej nie ^^ Dalej pokazuje mi diamond 1.

Właśnie zauważyłem że w kliencie niema zakładki "leagues" , czyżby ranked stats wraca !? seazon 1-2 !!! <3

Pasjonat
Opublikowano

Raczej nie będzie 10 gier tak jak w tamtym sezonie, elo zobaczysz po zagraniu 1 rankeda, albo odrazu o 1:00.

Jeśli chodzi o twoje elo po resecie to będzie zależne od tego jaki masz teraz mmr. Reset jest soft, riot nie zdradził

jak dokładnie będzie to wyglądać, wszystko się okaże w praniu. Mam nadzieje że dostane się do plat+ :)

W tamtym sezonie też nie było 10 meczy tylko po prostu wrzuciło do dywizji na podstawie prawdziwego elo

.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...