Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Razor - jak rozwijać?

R_D_U

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od 2 dni gram w dotę. Na początku miałem słabe staty tylko 1/15 ale tera lepiej 4/6. Ale pytanie dotyczy postaci razor mianowicie w jakiej kolejności rozwiać umiejętności?? Ja robię tak:

Static Link->Plazma Field->Unsable Current-> Eye of the Storm

Jak atakuje to używam:

1. Eye of the Storm

2. Static Link

3. Plazma Field

Jest to dość dobre ale czy macie jakiś lepszy sposób rozwoju postaci ??

Pozdrawiam.

Opublikowano

Wszystko zalezy od przeciwnika. Ale ja najczesciej daje w te eleltryczne kolko ktore maksuje ( w miedzy czasie daje 1 pkt w tarcze i w ssanie dmg) na 6 ulti a pozniej to juz zaleznie od zapotrzebowania.

61093c6efb.png

Legenda
Opublikowano

Grając razorem musisz mieć phase boots, ponieważ gdy łapiemy kogoś na linkę i wysysamy dmg możemy użyć butów i ofiara tak szybko jej nie przerwie. Osobiście razorem idę w build: linka, pasywka, linka, pasywka a potem już jakoś instynktownie wybieram skile. Co do itemów do możesz iść w aghanim scepter, ale nastawiasz się ultem głównie na push, ponieważ pioruny uderzają o wierze itd lub ogółem pod team fight z bkb (black king bar), desolatorem.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Ja na niego składam wszystko to, żebyś miał cały czas max movement speed (Phase Boots, Drum, Yasha etc.). Co do maxowania to zależy od przeciwnika, ale głównie linka a potem kółko.

Opublikowano

Jak masz dobra farme to mozesz sie pokusic o sceptera i refreshera, efekt? Strzelasz z ulti jak z karabinu maszynowego ;)

76561197996037016.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...