Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Dotyczące s4.

JeXioR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Heej.

Otóż wiele osób mąci wodę z dywizjami na s4, chciałbym się dowiedzieć jak to będzie naprawdę i stąd mam kilka pytań:

1. Czy po tym całym soft resecie będzie trzeba zagrać 10 gier rankingowych czy od razu już nas wrzuci do danej dywizji ?

2. Jeżeli przed resetem byłem w Gold 2 95 punktów +22pkt/-17pkt jeśli chodzi o przegrane i wygrane gry to jakiej dywizji mogę się spodziewać w po resecie ?

Za każdą odpowiedź z góry dziękuję i chciałbym aby udzieliły się tylko i wyłącznie osoby z potwierdzonymi informacjami.

Opublikowano

Heej.

Otóż wiele osób mąci wodę z dywizjami na s4, chciałbym się dowiedzieć jak to będzie naprawdę i stąd mam kilka pytań:

1. Czy po tym całym soft resecie będzie trzeba zagrać 10 gier rankingowych czy od razu już nas wrzuci do danej dywizji ?

2. Jeżeli przed resetem byłem w Gold 2 95 punktów +22pkt/-17pkt jeśli chodzi o przegrane i wygrane gry to jakiej dywizji mogę się spodziewać w po resecie ?

Za każdą odpowiedź z góry dziękuję i chciałbym aby udzieliły się tylko i wyłącznie osoby z potwierdzonymi informacjami.

1.Na początku mówiono że to będzie wydzielenie do dywizji po Twoim obecnym MMR,ale coś ostatnio RIOT zamieścił w promo że ma być świeży start z nowymi dywizjami(czy jakoś tak),ale myślę że będzie soft reset.

2.Będziesz raczej w G2,może w G1.

Opublikowano

@Ragenus Jeśli nie potrafisz odpowiedzieć to nie nabijaj sobie tutaj postów bo to bezsensowne.

Czekam na jakieś konkretne odpowiedzi...

Opublikowano

1. Nie wiemy, RIOT podaje takie informacje, które nie potwierdzają żadnej z naszych tez ani im nie zaprzeczają. Lepiej poczekać tak jak powiedział przedmówca kilka dni i zobaczyć jak to będzie. Co do jedynki to po prostu nie wiemy

2. Ja bym się spodziewał Golda III, niżej raczej nie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...