Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowa postać - Velkoz

makus18

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na how2win przypuszczali że nowy champ będzie z Pustki ze względu tekstów cho gatha kog mawa oraz kassadina. Tak się stało, kolejny champ z pustki w Lol`u :D

Zapowiada się ciekawie, z chęcią kupię ;)

Velkoz jest na Arcie nowego skina Viktora pod jego ręką zobaczcie :D

JBTEctc.jpg

Opublikowano

Na artworku Creator Viktor można zobaczyć go daleko w tle w swojej mechanicznej postaci. Ponoś gdzieś jeszcze go widać, jeżeli oczywiście to był on - jako "chmurkę".

wikmk9.jpg

Opublikowano

Ale jest tutaj pewien problem, Riot przecież kiedyś informował że chcą zachować balans między postaciami z pustki, czyli teraz powinien się pojawić champion ludzki powiązany z pustką, gdyż ostatnim champem z Voidu był Kha'Zix.

Opublikowano

Ooo wygląda mi na midzika <3 Już mój. DO WSZYSTKICH GRAJĄCYCH NA POZIOMIE PLATYNY/DIAMENTU... Zanim go kupicie i zaczniecie kaleczyć nim rankedy, poćwiczcie na pbe -_-

Opublikowano

Nie wiem czy wiecie ale Riot wspominal ze nie wypuscil dwoch supportow z 2013 r. takze na 100% nie wiadomo czy to mider.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Na how2win przypuszczali że nowy champ będzie z Pustki ze względu tekstów cho gatha kog mawa oraz kassadina. Tak się stało, kolejny champ z pustki w Lol`u :D

Zapowiada się ciekawie, z chęcią kupię ;)

Velkoz jest na Arcie nowego skina Viktora pod jego ręką zobaczcie :D

JBTEctc.jpg

how2win opiera sie na translacjach z reddita i kopiowaniu informacji z innych stron . Odkryto ze postac bedzie ojcem kog mawa na reddicie nie na how2win

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

yySSMbQ.png

Nie wiem czy zauważyliście ale w tle widać nowe tekstury minionów czy mi się tylko wydaje?

Tak to są nowe tekstury minionów VU.

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Opublikowano

Pamiętacie jak riot dodał tekst to koga " Terrors coming, Daddy's coming" czy jakoś tak. No to można się przywitać z tatusiem koga. Na pewno będą jakieś specjalne teksty do niego :)

Opublikowano

Ooo wygląda mi na midzika <3 Już mój. DO WSZYSTKICH GRAJĄCYCH NA POZIOMIE PLATYNY/DIAMENTU... Zanim go kupicie i zaczniecie kaleczyć nim rankedy, poćwiczcie na pbe -_-

Dobrze Mistrzu, wedle twej woli

@topic

Instabuy bo ap. Ciekawie się prezentują te skille.

mqdefault.jpg

Opublikowano

Hmmm... Wygląd jak dla mnie bardzo fajny, skille są według mnie powinny bydć trochę zmienione ponieważ w tej chwili wygląda to jak połączenie już istniejących (malza/nasus i laser jaki victor) :D

Opublikowano

Wygląd ciekawy, animacje jak u malzahara, zobaczymy w praktyce :D

(jeszcze dzisiaj myślałem że fake ^^)

Kog maw useless wiec jaki bedzie "tatus" :D ?

Jak to sir mowi "Jaki ojciec taki syn" :D

Useless ? Kog late game się kłania :)

928011413476457403957.png

Opublikowano

yySSMbQ.png

Nie wiem czy zauważyliście ale w tle widać nowe tekstury minionów czy mi się tylko wydaje?

Zapewne i pod minionkami widać nową ziemie być może odnowione Summoners Rift

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...