Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Steam] Jak rozwiązać błąd 102?

Słit

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem ze steamem dzisiaj chciałem sobie wejść na rynek społeczności i sprzedać przedmiot z CS:GO, no i tutaj zaczęły się schody najpierw wchodzę i czytam "twoje konto Steam zostało zablokowane przez pomoc techniczna steam co uniemożliwia korzystanie z rynku społeczności". No dobra wbijam na steam'a a tutaj "Masz powiadomienie od pomocy technicznej Steam". Co gorsza klikam w to a tutaj wyskakuje komunikat "Kod błędu:-102 Nie można połączyć z serwerem - serwer jest niedostępny lub nie połączono z Internetem.". No to próbuje pisać do znajomego czy u niego tez tak jest lecz jestem "Offline" i nie mogę wbić na Online.

Może mi ktoś wytłumaczyć o co może chodzić, no i jak rozwiązać Błąd 102 z tą przeglądarką Steam.

W załączniku dodaje zdjęcie z tym błędem 102.

post-1016354-0-54214100-1389905581_thumb.png

Opublikowano

Jest to spowodowane internetem zresetuj neta .

Tez tak czasami mam ze nie chce mi sie z offline przełaczyć na online to resetuje neta i wyłączam steama i właczam i jest wyszstko ok

Opublikowano

Przeciązenia serwerów ;) , też nie raz tak miałem choć nie było możliwości aby był to problem z mojej strony .

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

• 1 rok później...
Opublikowano

Ja mam tak samo. Tylko że ja mam tak od paru dni i to raczej nie jest przeciążenie serwerów a internet mam cały czas. Więc nie wiem co się stało też proszę o pomoc!

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Dzis mam to samo. Ale jakis koles wyslal mi jakiegos linka do steam guarda. Mi zaczely wyskakiwac przeciazenia serwerow itd. I ofc zniknely mi wszystkie skiny co mialem.

Opublikowano

Dzis mam to samo. Ale jakis koles wyslal mi jakiegos linka do steam guarda. Mi zaczely wyskakiwac przeciazenia serwerow itd. I ofc zniknely mi wszystkie skiny co mialem.

ZOSTAŁEŚ OKRADZIONY PRZY UŻYCIU NARZĘDZIA - STEAMSTEALER

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...