Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Boskie ziele

skippyV33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma to jak chwalić sie paleniem zioła na forum publicznym.

Topic: Nie pale, chce troszke dożyć.

Opublikowano

Najlepszym moim towarem jest powietrze - czyste, wiejskie, niezanieczyszczone, polecam. Co do tematu to nie widzę sensu w niszczeniu sobie życia używkami, i jeszcze płaceniem za to.

Opublikowano

Wszystko dla ludzi, ale jak zawsze w ograniczonym stopniu ;)

"Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!"

Opublikowano

Chyba tylko w Polsce odbierane jest to jako "niszczenie sobie zdrowia". ;3

Chyba mi nie powiesz, że bedziesz zdrowszy od tego.

Opublikowano

Właśnie tak uważam. :>

W takim razie juz Ci wyjarało jakieś szare komórki :)

Nie uważam tego za nic złego, ale jak ktoś jest debilem to nie powinien się za to nigdy brać.

ex

Opublikowano

W takim razie juz Ci wyjarało jakieś szare komórki :)

Nie uważam tego za nic złego, ale jak ktoś jest debilem to nie powinien się za to nigdy brać.

Dziwne, bo ludzie dawniej używali tego w celach leczniczych i jakoś żyło im się dobrze, ale każdy ma swoje zdanie :D

Opublikowano

Nadal się stosuje. Jednak tak jak wyżej pisałem wszystko w ograniczonym stopniu ;) udowodniono nawet że szklanka piwa dziennie czyli 250 ml wpływa w pozytywnym stopniu na myślenie ;D kolejne niezwykłe zastosowania używek to stosowanie nikotyny w celach uspokojenia,poprawienia krążenia.

"Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!"

Opublikowano

Bo dawniej nie jarali chemicznego syfu. Wiem o czym mówię, bo nie jestem laikiem w tych sprawach :D Ale jak widzę, że dzieciaki się trują gównem za 15zł od wietnamczyków, pełnym chemikali, domestosów etc. to wtedy naprawde nie chcę miec z tym niczego wspólnego.

ex

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...