Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak usunąć postać?

Hardzikk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mimo rozwiązania poprzedniego mojego tematu jednak chcę skasować swoją postać i zrobić ją na nowo na inną klasę.

Ale tu mam kur*a problem! Wiem, że to tylko gra, ale to zaczyna mnie wkurzać...

Gdy zaznaczam postać oraz klikam Delete, kasuje postać, ale nie całkowicie.

W opcji "Recovery" (czy jakoś tak) jest tam ta durna postać i zajmuje mi nick! Nie moge jej w ogóle usunąć i to mnie doprowadza to kurwicy...

Jeszcze bardziej mnie doprowadziło do szału to iż, kolega z gildii mi pisze, że jak tylko kliknął "Delete" to od razu mu sie ta postać w piz** skasowała.... ja tego nie rozumiem, prosze o pomoc bo gra w sumie spoko, lecz troche nie na logike jest :D (Kapłan - postać używająca magii - najlepiej sobie radzi z młotkiem i tarczą... a laski znowu nikt nie nosi.... dlatego wole maga, choć boję się, że tam logika też będzie zachwiana)

Na myśl podchodzi mi tylko jedno: Postać jest kasowana po jakimś czasie, lecz jest to prawdopodobnie czas powyżej 6h, bo wczoraj o północy skończyłem grać, dziś rano o 6 ta cholerna postać nadal tam była...

Ale piszcie ;) i to dokładnie bym prosił

wz05.png

Opublikowano

yy opisany problem jest już ? Po prostu postać nie może zostań aktualnie usunięta z listy usuniętych postaci (bo jest opcja Delete w usuniętych postaciach, lecz jest nieaktywna) przez co nick postaci jest zajęty?

Lepiej mi poradź jak ją usunąć

wz05.png

Opublikowano

yy opisany problem jest już ? Po prostu postać nie może zostań aktualnie usunięta z listy usuniętych postaci (bo jest opcja Delete w usuniętych postaciach, lecz jest nieaktywna) przez co nick postaci jest zajęty?

To jest beta, wiec pewnie nie zostalo ogarniete usuwanie postaci

Opublikowano

Poprosiłem cię o kontakt drogą mailową ponieważ twój mail został by przekazany do producenta gry. Ponieważ ja osobiście nie mam kontaktu z producentami gry byłoby łatwiej gdybyś jednak napisał ten mail, jeden pośrednik mniej.

Opublikowano

Ale ja już się kontaktowałem na różnych grach z supportem i nic mi to zwykle nie dawało. Najlepiej poradzić się ludzi.

Przeczytaj PW moje do cb.

Pytanie nadal aktualnie: jak mam usunąć postać?

wz05.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...