Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Nostale Jak Zarabiac ? + ND ?

_RangeR_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam do was male pytanie mam do was jak zarabiac na nd ? W sensie Resell bo jak kupuje to zarabiam tylko 5-10kk jak kupuje noski od ludzi (kupuje pudla sp przewaznie od nich I sellam drozej ) wiec tylko tak sie pytam czy jest cos lepszego na sell poza Pudlami SP :) czy cos bardziej cennieszego.

Opublikowano

Najlepszy sposób to kupowanie tanio piórek, pudeł, FM, zwojów na sp i eq, kart +9. Żeby dużo na tym zarabiac musisz oczywiście mieć dużą sumę do rozpoczęcia i najlepiej medal noshandlarza, bo inaczej ciężko opchnąć takie duże ilości przedmiotów. Ostatnio np. kupiłem 2000 FMów po 7k za sztuke, a sellnałem na NB po 9.2k za sztuke, choć taka okazja zdarza się bardzo rzadko. Jeśli grasz na s1 to kupuj piórka po 17-18k i sellaj po 20-21k, tylko żeby zarobić jakąś fajną sumke, to musisz handlować nie setkami, a tysiącami sztuk. Nie ma nic za darmo i na wszystko trzeba zapracować.

Opublikowano

Najlepszy sposób to kupowanie tanio piórek, pudeł, FM, zwojów na sp i eq, kart +9. Żeby dużo na tym zarabiac musisz oczywiście mieć dużą sumę do rozpoczęcia i najlepiej medal noshandlarza, bo inaczej ciężko opchnąć takie duże ilości przedmiotów. Ostatnio np. kupiłem 2000 FMów po 7k za sztuke, a sellnałem na NB po 9.2k za sztuke, choć taka okazja zdarza się bardzo rzadko. Jeśli grasz na s1 to kupuj piórka po 17-18k i sellaj po 20-21k, tylko żeby zarobić jakąś fajną sumke, to musisz handlować nie setkami, a tysiącami sztuk. Nie ma nic za darmo i na wszystko trzeba zapracować.

Kupuj też eliksiry inicjalizacji i ancki :p.

Mi chodzi co najlepiej kupic z NM ? jak kupuje noski od ludzi :) S2 jak cos

Opublikowano

Wlasnie doladowalem sobie 60 nd z kolega na pol :) i chcemy kupic se szkrszydelka do sp a tu nie ma ich? ? Co jest grane? oraz nie ma zwoj sp oraz anckow ? Usuneli to z gry ? Ps Ile pudla chodza na s2?

Opublikowano

Ja to robie konto z reflinka wbijam 30 lvl za te 30 nd kupuje skrzynke kostiumu krzakogona i albo się trafi albo nie :P

Jeden kostium wart tak z 20kk

Opublikowano

No serio u mn nie ma :/ jak wstawic ci zdc z tableta ?

Ja to robie konto z reflinka wbijam 30 lvl za te 30 nd kupuje skrzynke kostiumu krzakogona i albo się trafi albo nie :P

Jeden kostium wart tak z 20kk

Nie tylko ty :) ja zara na woju bende mial 600 nd juz xD jak wbije jeszcze 1 i potem misje :( na kazdym misje :( boze z tydzien-2 zajmie :) a tak ogl co kupic za 800nd ?

Opublikowano

Mam takie pytanie coby nie zakładać nowego tematu gdzie wy macie tą skrzynie kustiumu krzakogona, bo u mnie niczego takiego nie ma.

Opublikowano

No serio u mn nie ma :/ jak wstawic ci zdc z tableta ?

Nie tylko ty :) ja zara na woju bende mial 600 nd juz xD jak wbije jeszcze 1 i potem misje :( na kazdym misje :( boze z tydzien-2 zajmie :) a tak ogl co kupic za 800nd ?

Tak ale ja za 25 Nd kupuje skrzynie kostiumu narazie 9 razy mi się kostium trafił xD 9x20 =180kk xD

a reflinków mam 17 :P

Mam takie pytanie coby nie zakładać nowego tematu gdzie wy macie tą skrzynie kustiumu krzakogona, bo u mnie niczego takiego nie ma.

skrzynia kostiumu ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...