Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Dwie fify na jednym kompie

kamcio25

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, od pewnego czasu posiadam dwa konta Fify. Ponieważ stare służy mi do trainerowania a nowe do czystej gry. Ale mam nie jako problem ponieważ tutaj i tutaj mój wskaźnik NU wynosi 1,25 .

O co to chodzi z tym ? Dodam że mam już ponad 50 spotkań rozegranych na nowym koncie ale nigdy nie wyszedłem z meczu. Zawsze grałem do końca.

Lub to nie jest to ? Bo jeszcze jest mnożnik 0,63 ? O co to biega?

Opublikowano

Ahaaa czyli jest wszystko ok ? No ale to dlaczego na starym koncie które wykorzystywane jest tylko do trainerowania też jest 1,25 ?

Aaa i od czego zależy łączenie z przeciwnikiem ? Ponieważ teraz na tym starszym już rzadziej mnie łączy

Opublikowano

Ahaaa czyli jest wszystko ok ? No ale to dlaczego na starym koncie które wykorzystywane jest tylko do trainerowania też jest 1,25 ?

Aaa i od czego zależy łączenie z przeciwnikiem ? Ponieważ teraz na tym starszym już rzadziej mnie łączy

Tak, jest ok. Na wszelki wypadek wyjdź z meczu i zobacz czy spadnie.

Co to znaczy rzadziej łączy?

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Jeśli chodzi Ci o to że pojawia się napis: Przerwano połączenie z przeciwnikiem. To chyba każdy to czasem ma, zdarza się, że meczu zagrać nie umiem bo tak z 10 razy pod rząd mam, ale po kilku minutach już mi normalnie łączy.

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

aaa no to wszystko jasne, tylko dziwi mnie fakt że trainer mnie i tak rozłącza z przeciwnikiem a i tak mam na starym koncie max NU. Dziwne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...