Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błąd podczs uruchamiania Robocraft

HosseK445

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Pobrałem Robocrafta, założyłem konto, włączam go i loguję się ale wciąż pokazuje się komunikat, że łaczy się i można tak czekać z godzinę lub więcej ale i tak się nie włączy ;x heeelp! Bardzo porszę nwm co robić!

ps:robiłem reinstalke !

Opublikowano

Witam! Pobrałem Robocrafta, założyłem konto, włączam go i loguję się ale wciąż pokazuje się komunikat, że łaczy się i można tak czekać z godzinę lub więcej ale i tak się nie włączy ;x heeelp! Bardzo porszę nwm co robić!

ps:robiłem reinstalke !

Zobaczy czy antyvirus/ zapora windows czegoś nie blokuje, sprawdz czy robocraft ma dostęp do neta.

Opublikowano

Ale jak mam to zrobić? (nie ogarniam za wiele więc)

Nie wiem jaki masz Windows ja mam 8 , ale jest chyba podobnie .

Włącz Zaporę Systemu Windows następnie powinna być zakładka "Zezwalaj aplikacją na połączenie przez Zaporę Windows" coś w tym stylu powinno pisać .

Następnie szukaj programu Przez , który odpalasz grę i dodaj do wyjątków .

837371446280124127260.png
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam mam problem z Robocraft... Gra sie pobrala, zainstalowalem, wszystko jest git, ale gdy naciskam lauch game mam tylko skaczace paski i strzalke, przy poruszaniu myszka slychac w glosnikach ze sa tam jakies ikonki... Mam windos vista home premium... Pomocy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...