Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowy launcher pod każdą wersję by Craftserve!

BR3NDzik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Launcher_glowna.png

Dzięki launcherowi craftserve mamy możliwość podłączenia się do serwera z modyfikacjami bez konieczności manualnego pobierania ich – on zrobi to za nas! Oczywiście ta funkcja jest dostępna tylko dla serwerów w tymże hostingu.

Launcher.png

Panel zarządzania serwerem jest również dostosowany do ów nowości, gdyż pojawiła się nowa zakładka, mająca na celu w prosty sposób pomóc nam w instalacji potrzebnych „modów”. Treekt w jednym ze swoich filmów dogłębnie opisuje powyższy launcher oraz w pewnym stopniu omawia panel modyfikacji.

Panel-300x285.jpg

Strona / DOWNLOAD:

http://launcher.pl/

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/91d4addbc7c360971a1fe69b610f427eb968235a0d2092fe066f1eaae09cadd7/analysis/

Zapraszam do komentowania i oceniania launchera. ;)

Opublikowano

Oczywiście ta funkcja jest dostępna tylko dla serwerów w tymże hostingu.

Yh, to mogliby dodać liste serwerów do interfejsu

1390305976-U336505.png

Opublikowano

Yh, to mogliby dodać liste serwerów do interfejsu

Tzn.? Można wchodzić na serwery z wszystkich hostingów, ale mody automatycznie pobierane są tylko z serwerów craftserve.

Opublikowano

Czy ten Launecher jest już w wersji finalnej ?

Proszę o cytowanie moich postów jeżeli kierujesz odpowiedź w moją stronę. Dziękuje!

Opublikowano

Gdy jestem w menu głównym; po włączeniu launchera:

gyij7tv.jpg

Co to jest to białe tło ? :c

Windows 8 Enterprise 32 bit.

Opublikowano

Sprawdze bo fajnie się zapowiada :D

"Nie sięgałem korony, bo nie miałem jej mieć,
Nie chciałem jej chcieć, nie miałem jej...
Krzyczą, że jestem skończony, lecę w dół, idę wstecz,
A ja zaczynam chcieć schować głowę w niej..."

Opublikowano

A jest w tym launcherze mozliwosc wybrania modow do zainstalowania? Czy mody sa tylko instalowane automatycznie do serwerow CraftServ

Cześć...

Opublikowano

Launcher_glowna.png

Dzięki launcherowi craftserve mamy możliwość podłączenia się do serwera z modyfikacjami bez konieczności manualnego pobierania ich – on zrobi to za nas! Oczywiście ta funkcja jest dostępna tylko dla serwerów w tymże hostingu.

Launcher.png

Panel zarządzania serwerem jest również dostosowany do ów nowości, gdyż pojawiła się nowa zakładka, mająca na celu w prosty sposób pomóc nam w instalacji potrzebnych „modów”. Treekt w jednym ze swoich filmów dogłębnie opisuje powyższy launcher oraz w pewnym stopniu omawia panel modyfikacji.

Panel-300x285.jpg

Strona / DOWNLOAD:

http://launcher.pl/

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/91d4addbc7c360971a1fe69b610f427eb968235a0d2092fe066f1eaae09cadd7/analysis/

Zapraszam do komentowania i oceniania launchera. ;)

Czy można korzystać z Lunchera na wersji non premium ?

Opublikowano

A jest w tym launcherze mozliwosc wybrania modow do zainstalowania? Czy mody sa tylko instalowane automatycznie do serwerow CraftServ

Tylko automatycznie od serwerów craftserve.

Czy można korzystać z Lunchera na wersji non premium ?

Tak, nie musisz wpisywać hasła logując się. ;)

Opublikowano

Da się grać na tym na SinglePlayer?

fajnie wygląda ;P

Niestety.... taki niedorobiony launcher lekko ale i tak spoko :)

eJxzSSxKSc1OzVPQVQgpzy9KTlQITi0qzy_nCsgvmca.png

Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. - Fryderyk Nietzsche

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Pomocy! Jak chce uruchomić to wyskakuje mi bład JavaFX Launcher i pisze takie coś This application requires a newer version of the Java runtime. Please download and install the latest Java runtime from java.com. Then restart the application.   A pobierałem kilka razy najnowszą jave i nic POMOCY!!!

Opublikowano

Pomocy! Jak chce uruchomić to wyskakuje mi bład JavaFX Launcher i pisze takie coś This application requires a newer version of the Java runtime. Please download and install the latest Java runtime from java.com. Then restart the application.   A pobierałem kilka razy najnowszą jave i nic POMOCY!!!

Odinstaluj javę i zainstaluj ponownie nowszą:

https://www.java.com/pl/download/
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mam problem z launcherem mam server ale jak wchodzę na niego to wogule mi modów nie pobiera Włączam Non - Premium (Tylko ściąga minecrafta a potem po załadowaniu pisze, że muszę użyć launchera craftserve.

Opublikowano

Mam problem z launcherem mam server ale jak wchodzę na niego to wogule mi modów nie pobiera Włączam Non - Premium (Tylko ściąga minecrafta a potem po załadowaniu pisze, że muszę użyć launchera craftserve.

Serwer masz w craftserve?

• 3 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...