Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto ściągnąć

Polskioko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rozumiem, że 6 GB może przerażać, ale epicka gra musi epicko ważyć ;) Jednym słowem warto pobrać wota ;)

9e5d547b6355b67b.jpg

Opublikowano

Nie warto

duzo noob i cheaterow psujacych gre przez co czlowiek zamiast sie relaksowac to sie tylko denerwuje

brak optymalizcji gra potrafi dlawich kompa wyciagajac 5 fps mimo ze inno gry o podobnej a nawet lepszej grafice chodza bez problemu

olewanie graczy, wszelkie zmiany i nowosci robione by wyciagnac z debili jak najwiecej kasy

brak stalej penetracji i dmg co psuje balans pojazdow

nom stop te same mapy

nie przemyslane tryby na niektorych mapach

glupie losowania

itp......

860331433165800174608.png

Opublikowano

Nie warto

duzo noob i cheaterow psujacych gre przez co czlowiek zamiast sie relaksowac to sie tylko denerwuje

brak optymalizcji gra potrafi dlawich kompa wyciagajac 5 fps mimo ze inno gry o podobnej a nawet lepszej grafice chodza bez problemu

olewanie graczy, wszelkie zmiany i nowosci robione by wyciagnac z debili jak najwiecej kasy

nom stop te same mapy

glupie losowania

itp......

Po 1 do tej gry nie ma czitów, co najwyżej jakieś mody. Co do optymalizacji to się zgodzę, no ale wymieńcie wreszcie te pudła z przed 10 lat na coś nowego. Wot ostatnio wziął się do roboty za sprawą WT: GF :) Brak stałej penetracji i dmg nie psuje balansu, wręcz go polepsza. Bez RNG ta gra byłaby trochę nudna. Są takie dni w których losuje cię na jakąś mapę w większości bitew, ale to rzadkość. Losowania jak losowania +2 lub -2 tiery. Moim zdaniem warto pobrać tą grę, lecz zależy co kto lubi. Jeśli wolisz ściganki, coś w stylu GTA, gry strategiczne to raczej nie pobieraj.

7yoDoas.png

Opublikowano

Nie warto

nom stop te same mapy

glupie losowania

itp......

Do tej gry nie ma cheatów o0

Jedyny słuszny argument

Chyba Ci się gry pomyliły

Nie psuje, a pomaga często ;)

nom stop te same mapy

Ponieważ na 1 tierach jest ogarniczenie do kilku map.

Zostaje to poprawione w nadchodzącym patchu

glupie losowania

Ja się ciesze gdy losuje mnie takim isem-3 na Xt, przynajmniej więcej dmg zrobię ;)

Opublikowano

Nie warto

nom stop te same mapy

glupie losowania

itp......

Typowe narzekania pomidorka.

Ja osobiście nie narzekam jak przegram czy mam do dupy team.

Robię damage taki, który mnie zadowala, reszta wyrąbane.

Gra moim zdaniem warta uwagi i polecam, bo można się zrelaksować.

Jedynie co trzeba w tej grze robić to myśleć. :)

Opublikowano

Nie warto

nom stop te same mapy

glupie losowania

itp......

Nooby sa chyba w każdej dobrej grze, bo wiele ludzi zaczyna grę (nie pamięta wół jak cielęciem był?). Jeśli uważasz że każdy gracz to cheater to już czuję twój ból dupy gdy dostajesz hity nie wiadomo skąd i od razu cheater, tak? A może ma po prostu lepszy zasięg widzenia niż ty? Pomijam już że do tej gry nie ma hacków, a ten chetaer na drzewa znowu aż tak gry nie ułatwia. Według mnie nowości wprowadzane są nie dla kasy ale dla urozmaicenia gry i poprawienia jej wyglądu. Co do optymalizacji, to fakt, wot potrafi zadławić, ale w 9.0 problem sam się rozwiąże. A do tego czasu od czego jest WoT Tweaker itp? Brak stałej penetracji według mnie urozmaica również grę. Ze stałą penetracją wyobraź sobie że pancerz ma 280mm a twoja penetracja ma 275mm, w tym momencie czołg z 280mm byłby nie do przebicia za Chiny. A tak to jeśli się penetracja waha od np. 250 - 300 mm to masz szansę przebić taki pojazd. Te same mapy wynikają po prostu z losowania i tyle. Nie każdego losuje 10 raz na tą samą mapę. Czy to ważne tak do końca na jakiej mapie grasz? Ważne czym grasz! Co do MM to wg mnie jest w porządku, choć potrafi strzelić gafę, no ale nic nie jest doskonałe. A plutony I tier + X tier zostawiam bez komentarza. I losowania 2 tiery w dół i w górę są też ok, bo np. Tiger VII tieru został stworzony do walki z T-34 V tieru. Wszystko się zgada z historią. A jak jest przewaga wyższych tierów to wystarczy ostrożniej grać i nie pchać się na 1 linię, bo od tego są wyższe tiery. Tyle w temacie.

9e5d547b6355b67b.jpg

Opublikowano

Jak lubisz tego typu gry to jak najbardziej się opłaca ściągnąć.

Bardzo dużo czołgów do kupienia, fajne mapy można spotkać fajnych ludzi z którymi gra będzie przyjemniejsza.

Gra ma 6 gb, ale według mnie warto poczekać i pobrać tą grę

Opublikowano

dzieki za odpowiedzi czyli tak jak myślałem nie warto ściągać tej gry xD

Nie jestem pewien, czy po prostu nie umiesz czytać, czy po prostu jesteś retardem.

Wszyscy mówią, że warto, ale jeden odezwie się, bo jest noobem i już się go sluchasz.

Szczerze, to moja ulubiona gra i polecam ją...

Opublikowano

Osobiście dla nowych graczy nie polecam bo są w uj nie wyrównane teamy i w 1 dzień można swoje pro staty stracić :(

Żeby w jeden dzień sobie konkretnie zlamić staty to trzeba byc superhiperextra noobem. Jak masz dużo bitew to nie jest to tak widoczne, a poza tym ja mam sposób na nie-lamienie. Po prostu jak mam gorszy ddzień i gram cały czas z noobami to zwyczajnie wyłączam wota i nie gram. Potem wchodzę za parę godziń jak największe pomidory przeminą i jest lepiej ;)

9e5d547b6355b67b.jpg

Opublikowano

Żeby w jeden dzień sobie konkretnie zlamić staty to trzeba byc superhiperextra noobem. Jak masz dużo bitew to nie jest to tak widoczne, a poza tym ja mam sposób na nie-lamienie. Po prostu jak mam gorszy ddzień i gram cały czas z noobami to zwyczajnie wyłączam wota i nie gram. Potem wchodzę za parę godziń jak największe pomidory przeminą i jest lepiej ;)

Zapewne on ma tyle bitew co mój tata effi, to jest możliwe sobie mocno zbić staty.

Co do tematu, chłopie chciałeś być śmieszny, ale Ci nie wyszło. Temat zamykam, bo jak sam pisałeś rozwiązano Twój problem i wystarczy Ci odpowiedzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...