Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Ratunku!

BOBICZEK123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dwa dni temu mój mądry brat usunął mi LoL'a. Jednakże nie zrobił to za pomocą opcji w panelu sterowania, lecz poprzez usunięcie folderu z grą. (wyczyścił kosz) Problem polega na tym, że teraz nie mogę za cholerę zainstalować gry ponownie... problem polega na tym, iż wyskakuje mi komunikat o treści "Trwa instalowanie innego programu. Zaczekaj na ukończenie tamtej instalacji, a następnie ponownie spróbuj zainstalować to oprogramowanie." Sęk w tym, że nic nie instaluję podczas tego procesu. Z góry dziękuję za pomoc ;)

Opublikowano

Przypadkiem wyczyszczenie rejestru CCleanerem by nie pomogło? To nie jest tak, ze coś tam zapisało się w rejestrze i dlatego nie możesz zainstalować?

|1361622928-U485574.pngMembers Styczeń 2014|

Opublikowano

Módl się do boga albo usuń wszystkie pliki jakie zostały po lolu i dopiero wtedy spróboj zainstalować.

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

LOL jest od 16 lat, jak masz takie patole w Domu to sadze ze masz mniej.

Wiesz co to jest patologia?

Pewnie nie znasz prawdziwego znaczenia tego słowa.

League of Legends jest od 12lat.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...