Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Zablokowane konto UT v2

navendoston

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Drugi temat, bo pierwszy gdzies sie zagubił, i sam go zagubiłem w profilu :O. Był on w listopadzie chyba.

Od Listopada nie mam dostepu do konta Ultimate team, poniewaz wykorzystalem wszystkie odpowiedzi do pytania awaryjnego.

Prosili zmienic pytanie pomocnicze - zmieniłem

Prosili zmienic hasło origin - zmieniłem

Dalej moje konto jest zablokowane. Chciałem do nich pisac, ale nie wiem dokładnie jak to zrobic(słaby support mają moim zdaniem).

Pomoze mi ktos ? :D

1385975953-U914647.png

Opublikowano

Jak zadzwonisz to masz pewność szybkiej i dobrej pomocy. Co do E-maila to nie mam pojęcia jak to znaleźć... Ja ostatnio z nimi rozmawiałem przez e-mail, ale teraz nie umiem tego znaleźć...

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Po prostu nie wiem jak mam rozpocząć rozmowę przez telefon, co mam powiedziec itd. Jakie informacje mam miec przed sobą na kartce i czego będą ode mnie wymagać.

1385975953-U914647.png

Opublikowano

Jak zadzwonisz to moze Ci pomogą ja dzwonie od 2 tygodni i huja le huja wielkiego pomogli, nadal nie wiem dlaczego mam zawieszone konto. To ea się już do niczego nie nadaje. FIFA14 jest ostanma grą którą kupiłem....

Opublikowano

Na zagraniczny support się dostań. ;)

Zmień język na orginie na Angielski u góry po lewej stronie znajdziesz zakładkę Orgin helps, właśnie zostaniesz przekierowany na angielską stronę, i postępujesz dalej tak aby dostać się na chat z zagranicznym konsultantem. Uzbrój się w translator, jedynie o co Cię zapytają to odpowiedź pytania na orgin. ;)

Myślę, że pomogłem ;)

Opublikowano

Wlasnie zobaczylem ten post, odpalam origin. Jak bedzie dobrze leci like . Gdzie jest zakladka Origin help?

Lewy górny róg ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...