Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Niewidoczny na origin.

kubaxaxa3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! Nie chcę żeby mnie kolega widział na origin więc stałem się niewidoczny. Ale , gdy wejdę do fify 14 i on też gra w fife to będzie mnie widział? Tzn. będzie mógł mnie zaprosić do gry i takie tam?

Maroon-5-Concert-from-Katrina-Rivera-800

Opublikowano

Jeśli logujesz się w statusie niewidocznym, to dopóki jakiejkolwiek gry nie włączysz nie będzie cię widział.

Jeśli zaczniesz grać w Fifę, to cię będzie widział i będzie mógł zapraszać do gry. Jeśli go nie usunąłeś z znajomych lub zablokowałeś.

Opublikowano

Oprócz statusu niewidoczny, wyłącz jeszcze opcję w ustawieniach profilu: Nie powiadamiaj znajomych o moich postępach w grze.

Wtedy jak np. włączysz FIFA 14 to znajomemu nie wyskoczy informacja, że właśnie uruchomiłeś grę.

636451494245979649038.gif

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

A gdzie to dokładnie znaleźć, bo szukałem po wszystkich ustawieniach i nie mogę znaleźć tej opcji.

Wejdź w listę znajomych, ustawienia będą widoczne w prawej części nowo otwartego okna.

636451494245979649038.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...