Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] *Castral.pl poszukuje grafika!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Heh, to ja się wypowiem. Miałem z nimi do czynienia, nie mówię tu o shirqu, no ale dobra..

Więc tak, owy ZAŁOŻYCIEL projektu to Vatahar, który nic nie robi, jedyne co to pilnuje porządku, czyli RZĄDZI wszystkimi jak nie wiem kto, a nic nie potrafi. Zostałem wywalony x2, z czego raz odszedłem, bo to amatorzy. Jeśli chcecie już być u nich max w teamie, to wiążcie się z tym, że panuje tam chaos, wyobrażają sobie nie wiem jakie zarobki na plikach Aline2 (każdemu w teamie dają coś z isa, nawet "PISARZ" dostaje range [HA] oraż coś z is. Serio, miał ból dupy o to, że nie zrobiłem loga na fb, a serwer nawet nie stał. Nie polecam ich N I K O M U, chodzi mi o założyciela tematu jak i parę osób w tym "teamie", on wam mówi co macie robić, i jeszcze do niego hajs idzie, zabawne ha ha. SYF! :)

Zgadzam się z Panem Imagusem. Shirek (Niektórzy pamiętają) robi ten serwer, za przeproszeniem jest to miernota, która nic nie potrafi, jego największy sukces to 25 osób online na starcie, NIE POLECAM. Serwer jak zwykle niewypał.

Opublikowano

Ah,tak?

A może zapomniałeś o tym że gdy ci zleciłem wykonanie grafiki to nie umiałeś zrobić grafiki i się wycofałeś.

Nie znam żadnego Shirqua a ty nie musisz się mścić za to że nie przyjąłem cie do teamu z powodu braku umiejętności wykonywania grafiki.

A jak już to ja nie otrzymuje % z is tylko technik jak i sponsor.

A ten pisarz co wymyśliłeś to nie ma HA tylko global moderatora bo on się również zajmuje forum jak i fabułą.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Ah,tak?

A może zapomniałeś o tym że gdy ci zleciłem wykonanie grafiki to nie umiałeś zrobić grafiki i się wycofałeś.

Nie znam żadnego Shirqua a ty nie musisz się mścić za to że nie przyjąłem cie do teamu z powodu braku umiejętności wykonywania grafiki.

A jak już to ja nie otrzymuje % z is tylko technik jak i sponsor.

A ten pisarz co wymyśliłeś to nie ma HA tylko global moderatora bo on się również zajmuje forum jak i fabułą.

Pozdrawiam :)

już nic

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

Opublikowano

mówisz że odradzasz tak?

Człowieku ja nawet cie nie znam jak ty mnie nie znasz,nawet argumentu nie podałeś,postów chciałeś sobie nabić.

Dawaj czemu odradzasz :)?

Opublikowano

Ty mnie znasz?

Człowieku ty nic o mnie nie wiesz,nawet z tobą nie gadałem ani nie pisałem.

Weź uspokój się i nie nabijaj bezsensownych postów bo zaraz będziesz pluł zębami jak maszynka do popcornu..

Opublikowano

Ty nawet nie wiesz z kim piszesz.

Najpierw się zastanów dwa razy co piszesz a później działaj.

Temat do zamknięcie,grafik znaleziony ~Imaguś ;)

Shirek przestań pajacować, nawet na gg masz ten avatar i w opisie, to największa anty-reklama jaka może być

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...