Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Składam komputer do 1000 zł.

xPROTOSx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka... Mam zamier złożyć części do komputera ale nie wiem zabardzo jakie części kupić. Mam zamiar kupić procesor karte graficzną oraz plyte główną tak aby szedł mi Batllefield 3-4 ora Fifa 13-14 w jak najlepszej grafice. Prosze o pomoc najlepiej linki żebym odrazu kupił :D

Opublikowano

Kolega składaj cały komputer dał 1200zł za same nowe części i teraz Sb gra w battllefielda

Opublikowano

Kolega składaj cały komputer dał 1200zł za same nowe części i teraz Sb gra w battllefielda

W BF'ie to spadki i niski FPS oglada. Nie da sie nic nowego za 1200, a co dopiero za 1000zl do BF'a. Chyba, ze bez karty graficznej.

Opublikowano

No a jak bys złożył komputer tak zeby szedł Bf naj taniej moze jakies częśći Sb znajde i kupie a reszte to uzbierram kase i kupie. :D

Opublikowano

No a jak bys złożył komputer tak zeby szedł Bf naj taniej moze jakies częśći Sb znajde i kupie a reszte to uzbierram kase i kupie. :D

A jaki budżet? Możesz dokładnie określić? Poza tym jak uzbierasz to podzespoły mogą być tańsze.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Dzięki. Napewno coś z tego powybieram. A jakby ktoś miał jakies lepsze propozycje to piszcie. :)

Opublikowano

Czy oplaca mi się kupić zestaw q6600 z kartą graficzną hd amd 6850 pod bf4??

Opublikowano

Zasilacz zamierzam kupic chiftec 550 W. Ahaa... jeszcze jedno jeżeli ten zestaw się opłaca kupić to do niego jaką płyte głowną? A nie ma lepszego zestawu karty graficznej i procesora w m,niej więcej tej samej cenie bo chcialbym żeby bf 4 w jak najlepszeg grafice szedł :)

Opublikowano

A teraz paczałem na ten procesor amd athlon 750 i mi się spodobał tylko nie wiem jaką karte graficzną pod nią kupić oraz płyte głowną prosze o pomoc. z góry dzięki :D

Opublikowano

Moze napiszesz cene tego Q6600 i 6850 ?

q6600 - 240 zł. 6850- 400

Jaki chaos...

Napisz co chcesz w jakiej cenie, co masz na oku, bo z tego co piszesz nic sie nie da zrozumiec.

No sorka lae no paczam cały czas i szukam lepszych części a tak etraz to chciałbym wiedzieć jaką kartegraficzną ora płyte główną kupić pod amd athlon 750k.

q6600 - 240 zł. 6850- 400

No sorka lae no paczam cały czas i szukam lepszych części a tak etraz to chciałbym wiedzieć jaką kartegraficzną ora płyte główną kupić pod amd athlon 750k.

amd athlon kosztuje 300 zł a tą karte graficzną i płyrte chcialbym kupić od 600 zł. xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...