Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytania] Smite

Raen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Mam kilka pytań

1. Jaki build na Guan Yu

2. Xbalanque czyta się Szibalanku? To jest ad carry?

3. Kogo kupić? Kogo polecacie oraz build

4. Czemu zmienili ulta Guan Yu z takiego skakania na konia

5. He Bo czy Hi Bo się czyta? To samo, czemu nie jest takim dziadkiem tylko jakiś taki młody, taki dziadkowaty jest tylko na skinie He-Bro

Jak będę miał jakieś pytania to będę tu pisał

PS. Ja pytam o buildy WAAAAAAT xD Co to się dzieje ;_;

E6c9g1v.gif

Opublikowano

1.Warrior tabi<Rage<Fatalitis<Deathbringer<Ten młotek z penetracją<To niebieskie coś co daje CD,wartość ataku i penetrcję.

2.Szibolonkej.Tak,to jest ADC.

3.Kup Chaac'a,świetny na 3vs3.Buildu nie znam.

4.W jakim sensie zmienili?Nie śmiga na koniu już?

5.Hi Bo.Zrobili reeworka.

Opublikowano

1. Warriors tabi>Mark>Vocused Void Blade>Shield>Wrath>Deathbringer

2. Czyta się "Szibilonkej"

3. Nie mam pojęcia czym lubisz grać

4. Ponieważ dostał parę miesięcy temu reworka razem z Sun Wukongiem

5. Czyta się "Habła", ponieważ dostał remodel i skin He-Bro nie został zaktualizowany :D

Opublikowano

,,Habła" ,,Szibilonkej" wat xD czym lubię grać w sumie to jeszcze nie wiem xD Tak ogólnie na razie. Btw każdy podaje inny build i który wybrać ;_; Guan Yu teraz jest AD? Bo kiedyś był AP

E6c9g1v.gif

Opublikowano

,,Habła" ,,Szibilonkej" wat xD czym lubię grać w sumie to jeszcze nie wiem xD Tak ogólnie na razie. Btw każdy podaje inny build i który wybrać ;_; Guan Yu teraz jest AD? Bo kiedyś był AP

polecam ten build co podal azael i sam widzisz było bardzo dużo zmian

Opublikowano

1. Osobiście polecam guana na solo(chociaż w jungli również świetnie sobie radzi), jeżeli nasz przeciwnik jest ad to kupujemy:

Mystical_Mark.jpgWarrior_Tabi.jpgfocused_voidblade.jpgankh_of_the_bear.jpgJotunns_Wrath.jpgDeathbringer.jpg

Ahhh no i nim standardowo ktoś przyczepi się do mojego buildu, najlepiej będzie jak podacie również swój, bo wszystko opieram na swoim doświadczeniu i wiem w jakim buildzie gra mi się najlepiej.
2. Tak, to jest adc, ja czytam jako szibalankej, ale jak kto woli.
3. Polecam Arachne, sam dziś widziałeś widziałeś co można nią wyczyniać na warzywkach z Twoim lvl :D

28swuvk.png

ten drugi item, którego nie widać to worrior tabi.
4. Dostał reworka modelu postaci + skili oraz zmienili go z ap na ad, moim zdaniem wyszło to na +.
5. Ja czytam tak jak się pisze czyli "he bo" :D również tak jak guan dostał reworka modelu postaci, ale model przy skinie he bro nie uległ żadnej zmianie.

Opublikowano

Hmm warzywa na low lvl xD Będę mówić Szibalanku bo tak się przyjęło i tak będzie, yes? Yes xD A kto jest jeszcze na solo topa, w sensie jakimi bogami się chodzi tylko na solo linię.

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Przed chwilą Fenrir grałem 2/11 ;_; wszyscy 10 lvl ja 6 xDDDDD Mistrz W ogóle cały czas klikam q,w,e,r zamiast 1,2,34... chce zultować nie idzie a patrzę, że klikam R zamiast 4 really? >.< Teraz idę poraczyć Posejdonem bo Kraken jest fajny ;_;

BTw feniks kwiczy tak jak nazgul z władcy pierścienia powrót króla xD

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Gram Posejdonem na topie xD Jak się pinguje na mapie/

Klikasz tab, aby pokazała się myszka i najeżdżasz nią na minimape, klikając prawy i lewy przycisk myszki(przynajmniej ja tak robię)

Na solo polecam:

Aphrodite

Chaac

Chang'e

Bakasura(to już dla tryhardów xD)

Chronos (po nerfach jest dosyć słaby więc nie polecam)

Guan Yu

Freya

Hades

He bo

Hel

Hercules

Nu wa

Odin

Ra

Sun Wukong

Tyr

Vamana

Vulcan

Zeus

Zhong Kui

a z tych wszystkich najlepsi są:

Guana, Vamane, Zeusa, Zhong Kui'a, Sun Wukonga, Ra, Tyra :v

_______

Co do Twoich problemów z hotkeyami to wiesz, że zawsze możesz zmienić skile spod 1-4 na q-r? :v

W ustawieniach gry je masz.

Opublikowano

Wiem, że mogę zmienić :D Bynajmniej posejdonem idzie mi lepiej niż tym fenrirem xD ( Tak mi się wydaje ). Co daje mi taka woda nad ikoną posejdona, że ten staff zaczyna mi się na niebiesko świecić, co to daje jak jest pełno tej wody a jak nie, co to jest i jak się nabja xD

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Wiem, że mogę zmienić :D Bynajmniej posejdonem idzie mi lepiej niż tym fenrirem xD ( Tak mi się wydaje ). Co daje mi taka woda nad ikoną posejdona, że ten staff zaczyna mi się na niebiesko świecić, co to daje jak jest pełno tej wody a jak nie, co to jest i jak się nabja xD

Woda nad ikonką poseidona to jego pasywka:

Changing Tides ~ Zwiększa Posejdonowi prędkość ruchu i jego zdolności zadają dodatkowe obrażenia, równomiernie ze wzrostem wskaźnika. Udane fizyczne ataki zwiększają jego poziom, a umiejętności zmniejszają.

o to chodziło? :v

Opublikowano

Woda nad ikonką poseidona to jego pasywka:

Changing Tides ~ Zwiększa Posejdonowi prędkość ruchu i jego zdolności zadają dodatkowe obrażenia, równomiernie ze wzrostem wskaźnika. Udane fizyczne ataki zwiększają jego poziom, a umiejętności zmniejszają.

o to chodziło? :v

Chyba tak, to co z posejdona chcą adc zrobić przez pasywa? xD

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Chyba tak, to co z posejdona chcą adc zrobić przez pasywa? xD

Poseidon ogólnie z polynomiconem i włączonym 3-cim skilem jest prawie jak adc w late game :D

@Edit: ups, swoim 2 skilem, wybacz xD

Opublikowano

Poseidon ogólnie z polynomiconem i włączonym 3-cim skilem jest prawie jak adc w late game :D

A nie z 2?

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Hmm byłem tym coś tam z mitologi azteckej taki ten szibalanku v2 i miałem 20 lvl jak wszyscy mieli po 14 lulz, berściłem każdego, staty miałem gdzieś z 18-5 na koniec ale graliśmy gdzieś od połowy meczu 2 vs 5 wtf 3x afk w teamie LOL o.O Da się tu jakoś reportować np. za leave albo coś?

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Nie będę zakładał nowego tematu, więc piszę tutaj.

Dziś na 3v3 miałem dwa takie przypadki, że nasz team miał masakryczne lagi, praktycznie nic nie dało się zrobić, skille działały dopiero po 4-5 sekundach, co chwile cofało do tyłu o te 2-3 metry. Natomiast u przeciwników (których było tylko dwóch bo jeden w ogóle nie wbił) jakoś tak nie lagowało, a sama neith miała staty 12:0...

Miał ktoś podobny przypadek ? Obydwa mecze 3v3 przegrałem bo cały team nie mógł nic zrobić.

Opublikowano

Nie będę zakładał nowego tematu, więc piszę tutaj.

Dziś na 3v3 miałem dwa takie przypadki, że nasz team miał masakryczne lagi, praktycznie nic nie dało się zrobić, skille działały dopiero po 4-5 sekundach, co chwile cofało do tyłu o te 2-3 metry. Natomiast u przeciwników (których było tylko dwóch bo jeden w ogóle nie wbił) jakoś tak nie lagowało, a sama neith miała staty 12:0...

Miał ktoś podobny przypadek ? Obydwa mecze 3v3 przegrałem bo cały team nie mógł nic zrobić.

Nieszczęśliwy zbieg okoliczności. Jest możłiwośc także dosowania was przez przeciwną drużynę, ale sądzę, że to mało prawdopodobne. ;)

poniewieramy się czlowieku                      

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...