Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Calkowity reset czy przydzielanie do nowej po mmr?

StudzeKisiel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiem tak, teraz skonczyłem grę i wyskoczyło mi ze muszę od nowa lola włączyc, paczam a tu nie mam dywizji a zwyciestwa i gry nadal mi pokazuje wiec wnioskuje ze po 1 grze przydziela do dywizji. Zagram dam edita.

dobra nie zauwazylem ze nie mozna grac :3 czy wie ktos do ktorej?

Opublikowano

Dzisiaj/jutro będzie wszystko wiadomo,z początku miał być to soft reset,ale teraz ostatnio w promo było że będzie świeży reset.

Opublikowano

1389895512-U251153.jpg

Oooo... no to świetnie, czyli to od czego zaczynali powróciło. Współczuje mojemu koledze z golda z mmr brąza xD

Tak więc sprawa CHYBA wyjaśniona, pozostaje SOFT RESET

928011413476457403957.png

Opublikowano

Oooo... no to świetnie, czyli to od czego zaczynali powróciło. Współczuje mojemu koledze z golda z mmr brąza xD

Tak więc sprawa CHYBA wyjaśniona, pozostaje SOFT RESET

Co to jest ten soft reset?

Opublikowano

Co to jest ten soft reset?

To jest takie coś że nie resetuje całkiem lig, tylko dopiera ci ligę po twoim MMR (ukryte elo).

Opublikowano

To jest takie coś że nie resetuje całkiem lig, tylko dopiera ci ligę po twoim MMR (ukryte elo).

Czyli jak mam plat1 mmr zasłużone na tą dywizje, to spadnę z platyny? Dzięki za odpowiedź.

Opublikowano

Czyli jak mam plat1 mmr zasłużone na tą dywizje, to spadnę z platyny? Dzięki za odpowiedź.

Nie wiem o co ci chodzi ;/ Patrz masz plat 1 i masz mmr diamentu, wtedy może cię wrzucić do diamentu. A gdy masz np. gold i mmr silvera to możesz spaść.

Mam nadzieje że zrozumiesz o co mi chodzi :)

Opublikowano

Nie wiem o co ci chodzi ;/ Patrz masz plat 1 i masz mmr diamentu, wtedy może cię wrzucić do diamentu. A gdy masz np. gold i mmr silvera to możesz spaść.

Mam nadzieje że zrozumiesz o co mi chodzi

Tak rozumiem xD mam platyne 1 i mmr 1900~~ i chce się dowiedzieć jakoś czy zostane w platynie :)

Opublikowano

Całkowitego resetu nigdy nie było i prawdopodobnie nie będzie.

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Tak rozumiem xD mam platyne 1 i mmr 1900~~ i chce się dowiedzieć jakoś czy zostane w platynie :)

spadniesz bo mój kolega palt5 ma 1848elo

Equalizerq_eune_51_5_logo.png

Shady

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...