Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Losowanie ELO

MarianIIOkrutny

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kurde oby po wywalali feederów i inne cioty do brązu z silvera bo nie chce mi się z nimi użerać ;/

Napisał silver V. W bronzie chociaż wycarrujesz sam grę jak umiesz grać bo nooby są w twoim i przeciwnym teamie.

@ topic

Ja mam bronz. I koledzy. Jakiś bug :D

Opublikowano

i tak bedzie wciaz to samo .Dojdziesz tam gdzie powinnes byc przykladem moge byc np ja z bronzu V wbilem platyne V.Bylem w platynie III ale troche chujowo zaczalem grac i nie bylem w stanie carrowac gier ale tera siedze sb w V i carruje gry ;D a do platyny predzej czy pozniej i tak dojde ;)

Opublikowano

Napisał silver V. W bronzie chociaż wycarrujesz sam grę jak umiesz grać bo nooby są w twoim i przeciwnym teamie.

@ topic

Tylko zauważ ile mam zabić, asyst itp dopiero zaczołem ranki grać nie dawno. Lecz 1 mnie dziwi, ja zaczołem dopiero ranki grać a mam lepsze staty od innych co już jakiś czas siedzą w silverze

Opublikowano

Ja też unkranked,do tego jakaś nowa wiadomość w cliencie.

O co ci konkretnie chodzi, jaka nowość ?

@ topic

To nie bug, po prostu usunęło wszystkim ligi, też mam ikonkę brązu.

@topic

Zrobiło mi, ale raczej nie unranked tylko zrobiło ikonkę brązu ;/ (ale nie piszę żadna liga)

928011413476457403957.png

Opublikowano

A kiedy mają włączyć gry rankingowe?Dopiero po ESL?

Napisałem. Widniała dzisiaj informacja przed 17:00 na cliencie LoL'a.

Przewidziane zmiany w wprowadzaniu resetu statystyk rankingowych będą trwały do 19:00 - 20:00.

8372383248.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...