Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GoldenCraft Survival/FB » 1.7.2/1.7.4 » Non-Premium »

Gewein

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serdecznie zapraszamy na serwer. Administracja zawsze jest do waszej dyspozycji. I co tutaj więcej mówić? Sprawdźcie sami!:) ~BotQ_

mcgc.gif

Opublikowano

Ja mam że połączenie zostało przerwane w komputerze-hoście. Np. majkrafci . pl normalnie działa.

EDIT: Teraz normalnie widziałem wszystko, ilość graczy itd. i mam to samo co @up. Dodam że mam premium i najnowszą wersję.

Opublikowano

Ludzie pamietam 2011 roku to był pewnie inny serwer ale ta sama nazwa Mój 1 wszy piekny serwer freebiuld z cuboidami :) Vipy mieli Gm i wgl ale był mega ogarniety ale wydaje mi sie ze administracja miała inne nicki :D

Katastrofa samolotu na ruskim lotnisku,
Plany masonerii, lądowanie na księżycu,
Świńska grypa, ufo na czeskim pograniczu,
Sekretna technologia, która niszczy ludzki gen.

Opublikowano

czyli wy byliscie po nich aa :) dobrze wiedzieć co do serwera jesli to nie wasz nie napisze zmienil sie bo jest całkiem inny :) ale i tak milo pograć na ''podobnym''

Katastrofa samolotu na ruskim lotnisku,
Plany masonerii, lądowanie na księżycu,
Świńska grypa, ufo na czeskim pograniczu,
Sekretna technologia, która niszczy ludzki gen.

Opublikowano

Tylko takie małe sprostowanie. Nazwy z nikogo nie ściągnęliśmy,itp. Po prostu jadąc autobusem taką wymyśliliśmy. :)

mcgc.gif

Opublikowano

Dzięki. :P Przy okazji refresh. Dzisiaj został pobity rekord osób online-200,dziękujemy! :)

EDIT:Forum już w budowie,rekrutacja na Supporta została otwarta-informacje na stronie głównej. ;]

mcgc.gif

Opublikowano

Ref. Wczoraj został pobity kolejny rekord-216 osób. W 3 tygodnie,tyle graczy. Naprawdę dziękujemy, staramy się jak najbardziej,aby się rozwinąć. :)

mcgc.gif

Opublikowano

@ref

Data startu serwera PvP została ustalona. Ruszamy w piątek(jutro) o 20:00. Serwer Survival zostanie przeniesiony na mocniejszą maszynę. Nie bójcie się,mapy,itemki,działki,gildie- wszystko to zostaje! Kto nie jest w temacie,może obejrzeć filmik:

Wszystkie serwery GoldenCraft będą wyłączone od godziny ok.17:10 do 20:00. Zapraszamy,mc-goldencraft.pl :DDDD

mcgc.gif

Opublikowano

ref

Serwer PvP został otwarty! Dzięki za rekord-270 osób. :) Zapraszamy!:D Dzisiaj w nocy podwójny drop na Survivalu,a na PvP konkurs PvP do rana(top 1/2/3 dostaje nagrody). :D

mcgc.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...