Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info]Nadeszła weryfikacja e-mail!

Katien

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"W ramach ciągłych prac mających na celu zapewnienie bezpieczeństwa kont przywoływaczy wprowadziliśmy weryfikację e-mail dla wszystkich zmian na koncie. Po aktywowaniu przez graczy system wyśle wiadomość na wasz adres e-mail za każdym razem, gdy zostanie wprowadzona jakaś modyfikacja. Dzięki temu dowiecie się, gdy będzie dziać się coś podejrzanego.

Aby aktywować weryfikację e-mail i zapewnić bezpieczeństwo swojemu kontu:

• Zalogujcie się na stronie leagueoflegends.com
  • Kliknijcie imię przywoływacza
  • Postępujcie zgodnie z instrukcjami, aby ustawić weryfikację e-mail.

Niepowołane osoby nie dokonają żadnych zmian na twoim koncie, jeżeli nie posiadają także dostępu do twojego konta e-mail. To dopiero pierwszy krok – rozpatrujemy kolejne zabezpieczenia, które podniosą poziom bezpieczeństwa na waszych kontach, takie jak ochrona przez SMS i wiele innych. Wyczekujcie dalszych informacji.

W ramach podziękowania dajemy dopalacz PZ na 4 zwycięstwa wszystkim, którzy włączą weryfikację e-mail. Udajcie się na leagueoflegends.com, aby rozpocząć."

Źródło:

http://eune.leagueoflegends.com/pl/news/riot-games/announcements/nadeszla-weryfikacja-e-mail

Jak widać jednak o nas nie zapomnieli, ja już zweryfikowałam konto, teraz czekam na IP Boosta. :D

PS. Dostałam od razu, bez czekania. :)

Opublikowano

"W ramach ciągłych prac mających na celu zapewnienie bezpieczeństwa kont przywoływaczy wprowadziliśmy weryfikację e-mail dla wszystkich zmian na koncie. Po aktywowaniu przez graczy system wyśle wiadomość na wasz adres e-mail za każdym razem, gdy zostanie wprowadzona jakaś modyfikacja. Dzięki temu dowiecie się, gdy będzie dziać się coś podejrzanego.

Aby aktywować weryfikację e-mail i zapewnić bezpieczeństwo swojemu kontu:

• Zalogujcie się na stronie leagueoflegends.com
  • Kliknijcie imię przywoływacza
  • Postępujcie zgodnie z instrukcjami, aby ustawić weryfikację e-mail.

Niepowołane osoby nie dokonają żadnych zmian na twoim koncie, jeżeli nie posiadają także dostępu do twojego konta e-mail. To dopiero pierwszy krok – rozpatrujemy kolejne zabezpieczenia, które podniosą poziom bezpieczeństwa na waszych kontach, takie jak ochrona przez SMS i wiele innych. Wyczekujcie dalszych informacji.

W ramach podziękowania dajemy dopalacz PZ na 4 zwycięstwa wszystkim, którzy włączą weryfikację e-mail. Udajcie się na leagueoflegends.com, aby rozpocząć."

Źródło:

http://eune.leagueoflegends.com/pl/news/riot-games/announcements/nadeszla-weryfikacja-e-mail

Jak widać jednak o nas nie zapomnieli, ja już zweryfikowałam konto, teraz czekam na IP Boosta. :D

PS. Dostałam od razu, bez czekania. :)

Dzięki Stary !! W końcu to działa !!

Opublikowano

Te boosty to tylko zachęta do zabezpieczenia konta, prawdziwym celem tego jest zabezpieczenie przed kradzieżą itp.

Jednakże mogli my też dodać boosta na PD dla nowych graczy, dla nich ważniejsze jest PD.

Ale ok, boostami nie pogardzę, a i tak nie mam potrzeby na PD, no chyba że jakieś refy/smurfy.

928011413476457403957.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...