Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Diablo 3 duży ping

azuspl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ostatnio gram w diablo 3 kupiłem go 2 dni temu i gram ciągle niestety mam w grze wysoki ping i przez to ginę czasem właśnie podskakuje ten ping i przez to grać się nie da . Oczywiście gram sam jest jakiś sposób aby to dziadostwo naprawić ? naprawdę to mnie już denerwuje..

Z pingu 68-75 podskakuje mi do 1024-2000 nawet gram na Europa czy to normalne takie pingi i czy da się to naprawić ?

Opublikowano

Być może wina leży po stronie dostawcy internetu lub ktoś, albo coś łączy się z twoją siecią powodując duże pingi. Na czas grania wyłącz wszystkie programy, które łączą się z internetem.

1395260643-U652798.jpg

554731419262342652798.jpeg
Opublikowano

Wszystkie programy wyłączone a mój internet ma 1,30 mb/s :)

Mam region Europa gdy ten region zmienię np. na ameryka to będą lagi?

Opublikowano

Jeżeli przejdziesz na Amerykę to będziesz musiał zaczynać od nowa. Spróbuj odpalić grę game boosterem, sprawdź czy nie masz aktualizacji anty wirusa lub innego programu.

Opublikowano

To nie jest wina komputera. FPS to komputer ping to internet.

@Topic

To wina twojego dostawcy, albo masz taką ofertę, że masz taką prędkość.

1395260643-U652798.jpg

554731419262342652798.jpeg
Opublikowano

Czyli co?... nie mam szans sobie pograć i straciłem kasę przez to..

W innych grach mam jakoś 20-50 pingu nawet w bf3 w każdej grze mam 20-50 pingu jedynie w diablo 3 coś taki za wysoki.. Z kolegą nie mogę pograć bo ciągle wyrzuca.. W innych grach jakoś działa normalnie ping jest spokojny i nie ma lag. Może to serwery diablo ?

Opublikowano

Witam mam ten sam problem. Zamówiłem niedawno D3 i wszystko było ok do dzis. Ping skacze od 90 do nawet 1k.

Mam net po światłowodzie 76mb/s DL 19mb/s UL, porty przekierowane pod D3, mieszkam w UK i gram na EU więc wątpie żeby to była wina mojego isp ... Wszyskie inne gry chodzą normalnie max ping to 30 a w D3 problem ... Ma ktoś rozwiązanie ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...