Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zrobić proste intro w Camtasia Studio 8 !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, witam na nowym kanale, który będzie się charakteryzował licznymi filmami z gier, poradnikami, ciekawostkami i wiele więcej. Wiadomo jak to na każdym kanale początkujacych, brakuje mi widzów, a jak wiadomo słaba motywacja jest do nagrywania gdy nikt mnie nie ogląda... Nie proszę o ty by ktoś na siłe mnie oglądał, ale dajcie mi szanse na rozwinięcie skrzydeł !

Przepraszam za moją dykcję, ale nigdy nie zwracałem na to uwagi ( Wielu youtuberów miało z tym problem na początku, do tego stres i momentami słychać mnie wręcz słabo ).

Każda subskrybcja jest na wagę złota, was to nic nie kosztuję, a mnie motywuję do dalszej pracy !

http://www.youtube.com/watch?v=rorJrChjhLU

Powyżej znajduję się film, który pokazuje jak prosto można zrobic intro. Wystarczy odrobina czasu i intro mamy gotowe. Jak wyszło ? Zobaczcie sami !

Opublikowano

rady dla cb:

-Głosniej i wyrazniej mów :) a nie burczysz coś pod nosem

-Więcej życia

Leci łapka (dodałem komentarz przeczytaj jak możesz i odpowiedz mi ;)

Opublikowano

Dzięki za rady.

Co do głosu to wiem o tym ;/ W rzeczywistości mówię wyraźnie i mam całkiem inny głos, ale moje słuchawki+micro za 20zł tak to przerabiają, że jakbym nie mówił to ledwo słychać.. Trzeba chyba zainwestować w lepsze micro ;)

Co do komentarza to odpisałem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...