Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Słuchawki

Veriloanao

Pytanie

Opublikowano

Witam! Szukam osoby, która zna się na słuchawkach i potrafiłaby ocenić które są lepsze, proszę o nie udzielanie się tutaj jeśli nie macie nic ciekawego do powiedzenia o tych słuchawkach. Jedyne o co proszę to aby ktoś z was popatrzył na parametry słuchawek i ocenił, które lepsze bądź osoba, która je miała napisze czy są dobre, czy warto kupić (nie patrzcie na mikrofon/cenę, która się prawie nie różni, bo nie będę kupował na allegro.) I przepraszam, że linka daję z allegro ale nie chce mi się szukać na innej stronie tego :P

http://allegro.pl/sluchawki-mikrofon-creative-tactic-3d-fury-pc-ps4-i3820206334.html
http://allegro.pl/razer-electra-essential-gaming-z-mikrofonem-podkla-i3858259379.html

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie sugeruj się do końca parametrami bo większość ma podobne, jeśli chcesz używać ich przy tel etc uważaj aby nie miały zbyt dużej rezystancji bo poprostu wzmacniacz z telefonu nie wydoli i muzyka będzie bardzo cicha. Opinia użytkowników najważniejsza więc poczytaj zanim kupisz

sygna.jpg

Opublikowano

modelar obu nie warto kupować? Hmm... Razer złą firmą nie jest, mają dobre produkty, słuchawki są polecane, te Creative też nie są złe, jednak firma nie jest jakaś dobra i nie spodziewam się po niej zbyt dużo. Mój budżet na słuchawki to taki jak w tych linkach, 200zł, ewentualnie parę zł mogę dołożyć.

Opublikowano

Obu nie warto kupować, chyba że tylko chcesz mieć znaczek danej firmy na słuchawkach.

Podaj budżet na słuchawki, napisz też czy mają być z mikrofonem i to czy podłączysz je do zintegrowanej karty dźwiękowej czy do jakiejś lepszej.

Opublikowano

Jeśli chcesz kupić słuchawki tylko dla firmy to kup byle co, bo te zaproponowane dźwiękiem są na poziomie takich kosztujących dwa czy trzy razy mniej.

A ja proponuję Superlux hd 668b, creative aurvana live! lub któryś z tych headsetów AKG GHS1, Superlux HMC631. Do tych słuchawek jeszcze mikrofon trust starzz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...