Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Altros - Prawda

naruto393

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Na wstępie dziękuje za Bana na forum "PrawilnySura" , Rivalia nie ma to jak zamykać Mi 20 tematów bez powodu , a na końcu wlepić perma za pisanie prawdy? Pisałem od 5 dni ,żebyście ogarneli ludziom to zmienianie meili bo wprowadzicie nową stronę i odrazu bd kradzieże - i jak jest? Nie miałem racji? Teraz 2 sprawa , olewka na tsie? Chcecie temu zaradzić? Prosty sposób testowany dzisiaj - siedzialem 2 dni na tsie i nikt Mi nie pomógł, wszedł małysz napisałęm "MAM PROBLEM Z IS" odp. po 5 sekundach, a wnioski wysnujcie Sobie Sami. Następna rzecz, na ts siedział ziomek który czekał TYDZIEŃ na odp. od małysza , dlaczego jego pasy są zmienione - a nie mogl zmienic przypomniec pasow ,ze wzgledu na brak wtedy przypomnienia na stronie - odpowiedzieć małysza? Napisz teraz , a Ja odpisze Ci później albo jutro z/w , wyszedł i nie wrócił. Kolejny - wysyłanie filmów i bany. Wyślijcie 5 filmów z osobami jadacymi na wh i wejdzcie za 3 dni do gry - efekt zobaczycie te osoby ktore defakto powinny miec bana , a jednak graja ; ) . Możecie nazywac Mnie hejtem , ale powiem Wam ,że z 2 tygodnie temu też cisnalem takie tematy jak ten - po 2 tygodniach zmieniłem zdanie o serwerze i o teamie diametralnie. Wtedy na każdy hejt staralem sie znaleść jakas racjonalna odpowiedz, powód dlaczego jest taka mala pomoc administracji itd. teraz juz wiem ,ze po prostu Maja as w dupie. Przepraszam Was bardzo , jak ktos zamyka Ci 20 tematów wciagu 2 dni bez podania żadnego powodu i napisania ,żadnej wiadomosci to Moim zdaniem to tez jest naruszenie regulaminu - ale na profilu Rivalii jest prosta odp. "ADMIN/MODERATOR MA ZAWSZE RACJE" dodam od Siebie - Nawet jeżeli Jej nie ma. Małszysz ,a moze takie male zainteresowanie serwerem bo bedzie zamkniety ;) ? FuBu przekrecil na 30 kafli ,a przeciez Hajs Musi sie zgadzac , nie prawdaż; ) ? Zamiast odpisać graczą dzień wczesniej na temat zmiany meili itd. moze unikneli by straty eq/kont chociaż niektórzy, to nie twórzmy tematy " JAKIE CHCECIE EVENTY " .

Zbanowane nastepe konto zaraz po zalozeiu tematy : ) nie musisz baowac malyszku temat zaraz poleci na MPC i tak kazdy dowie sie prawdy.

PS: Małyszku miałem nie publikować dla - Ciebie i serwera niewygodnych Screenów bo nie chcialem ,zebyscie stracili graczy , ale patrzac na Ciebie i Twoja postawe, to jestescie z FuBu po 1 pieniadzach i niestety bd musiał się jeszcze zastanowic, ale jezeli to zrobie to licz sie z utrata graczy ; )

Edit : Odp od Małysza <haha>

boże dawaj na mpc, jeżeli chodzi o ciebie cały czas masz jakieś problemy co ty chyba nawet nie grasz u mnie na serwie więc będziesz banowany do skutku nara, jeszcze jeden temat i leci blokada na twoje konto w grze!!!. - odniose sie do tego, skoro ie gram u Cb na serwerze to jak cchesz zbanowac Mnie w grze? Pomysl...

Edit 2 : Nastepna genialna odpowiedź ;) Pisanie prawdy - od dzisiaj jest spamem

Za spam jest ban i leci kolejny, jeżeli ogarniesz się i zaczniesz działać na dobro serwera a nie wprowadzasz graczy w błąd sam już wiesz jaki to będziesz miał możliwość swobodnego wypowiadania się.

Tematy osób którym ukradziono konto po wprowadzeniu przypomnienia meili lepiej zamknac niz odpisac :ninja:

KONTA POSZY SIE YEBAC

likier121

Drzazgav zlodziej !!!!!!!!!!!!

RiveS

P1xeL&WalSysteM

P1xeL

Sprawa 1 temat jest tutaj poniewaz na forum po 2min usuwaja :P , po 2 nie dodam go do prezentacji na mpc bo prezentacji na mpc ten serwer nie ma, boja sie hejtu i prawdy :P . Ja chce tylko przestrzec graczy przed tym syfilisem

Pozdrawiam PRawilny

sygna2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...