Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS]Avenius#1 - Co i jak Zapraszamy

Wlodziu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapraszamy do śledzenia naszego nowego projektu o nazwie "Avenius", serwer tworzymy z myślą o graczach nie o zarobkach ...
Serwer będzie w typie Hard/Easy Max lvl w pierwszym dodatku będzie to 105 , a to małe ssy przedstawiające

nowości jakie spotkacie na naszym serwerze Zapraszamy!

Nowe Okno Logowania

1601479_698970756831410_88792465_n.jpg

Nowy System osiągnięć

1011788_698971013498051_2041184271_n.jpg

System Osiągnięć innego gracza

1524650_698971033498049_1944355111_n.jpg

^^ Kliknij tutaj w dól ^^

"Narodowiec, nie nazista. Prawdziwy Polak - nacjonalista! Czołem!"

CaM

Opublikowano

CaM czyli entergames :)

Pamiętam jak razem z VCF zrobiliście serwer newearth, na który Ty kompletnie miałeś wy*ebane.

Jednak nowy projekt, zobaczymy jak Ci to wyjdzie, na razie jestem neutralny ;)

Opublikowano

Hmm normalnie smiac mi sie chce .... z tym co piszecie :P

1.Co do gotowcy pokaz mi taki system logowania gdzies albo system osiagniec lub staty innych graczy .... to ci zaplace nawet

2.Co do Newearth tak mialem kiedys taki projekt i nie mialem wyjebane na niego pozniej mialem problem ale to po jakis 3 tygodnai serwera ....

3. Rozdzielczość udowodnić wam ze wszystko jest ok ... i na kazdej dziala ....?

To czekam na te GOTOWCE chce je zobaczyc no ....

CaM

Opublikowano

1.Co do gotowcy pokaz mi taki system logowania gdzies albo system osiagniec lub staty innych graczy .... to ci zaplace nawet

2.Co do Newearth tak mialem kiedys taki projekt i nie mialem wyjebane na niego pozniej mialem problem ale to po jakis 3 tygodnai serwera ....

System logowania jest praktycznie taki sam lecz pozmieniane kolory tło i ustawienia kilku "elementów a tu oryginał

metin2_login_interface_by_azio_lution-d6

a co do serwera to życzę powodzenia

Opublikowano

Nie będę Ci pisał jaki serwer to ma, ale dam ci sposób:

1. Wchodzisz na MPCforum.pl

2. Dział metin2.

3. Subforum "Publikacje Serwerów".

4. Pobierasz klienty oraz robisz konta i sprawdzasz.

5. Tada!

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

Opublikowano

Co mogę o tym powiedzieć?

CaM - jak się już pewnie domyślacie serwer jest sponsorowany przez EnterGames.

Dziwnym trafem robi tam swój serwer Warnox, wydaje mi się, że jest to stworzone przez Warnoxa (Statystyki).

Resztę możemy spotkać na naszym konkurencyjnym forum.

pre_1405084226__sygnatura_3.png

Opublikowano

Ten wasz 'nowy' system osiągnięć jest z Astium.

Logowanie nie wygląda zbyt pięknie.

Statystyki innego gracza ujdą.

Bardziej się docenia coś co jest własnej roboty i nie wygląda 'pięknie', ale przynajmniej nie jest kradzione.

"Kiedy nie chcesz - szukasz powodów. Gdy chcesz - szukasz sposobów"

Opublikowano

Co mogę o tym powiedzieć?

CaM - jak się już pewnie domyślacie serwer jest sponsorowany przez EnterGames.

Dziwnym trafem robi tam swój serwer Warnox, wydaje mi się, że jest to stworzone przez Warnoxa (Statystyki).

Resztę możemy spotkać na naszym konkurencyjnym forum.

Cos jeszcze? Po pierwszy bylem w entergames przy jednym projekcie robilem tam questy po upadku serwera przy ktorym pomagalem

odszedlem z entergames ale dalej im pomagam jak cos trzeba bo karola znam bardzo dlugo ...

Statystyki napewno nikt mi ich nie robil ... sam zrobilem od 0 dobrze zgadzam sie pomysl wziety z astium ale nigdzie tego nie ukradlem ...

CaM

Opublikowano

Cos jeszcze? Po pierwszy bylem w entergames przy jednym projekcie robilem tam questy po upadku serwera przy ktorym pomagalem

odszedlem z entergames ale dalej im pomagam jak cos trzeba bo karola znam bardzo dlugo ...

Statystyki napewno nikt mi ich nie robil ... sam zrobilem od 0 dobrze zgadzam sie pomysl wziety z astium ale nigdzie tego nie ukradlem ...

Aha, czyli po prostu wziąłeś to sobie z Astium, ale tego nie kradłeś?

Skoro Twoje to możemy być pewni, że znajdziemy tam wiele bugów.

Btw. Widzę, że robicie clienta na cliencie Estiusa.

Opublikowano

Aha, czyli po prostu wziąłeś to sobie z Astium, ale tego nie kradłeś?

Skoro Twoje to możemy być pewni, że znajdziemy tam wiele bugów.

Btw. Widzę, że robicie clienta na cliencie Estiusa.

Hmm jesli nie wiesz to nie pisz .... to nie jest client estiusa .... a po pierwsze to pomagalem im przy stawianiu estiusa wiec ?? slucham dalej co jeszcze wymyslisz?

co do bugow wszystko jest testowane i takowych nie ma ... powiem ze na ts mamy ubaw z tego co tutaj piszecie :D

CaM

Opublikowano

Hmm jesli nie wiesz to nie pisz .... to nie jest client estiusa .... a po pierwsze to pomagalem im przy stawianiu estiusa wiec ?? slucham dalej co jeszcze wymyslisz?

co do bugow wszystko jest testowane i takowych nie ma ... powiem ze na ts mamy ubaw z tego co tutaj piszecie :D

Nie interesuje mnie o czym rozmawiacie na TS z bandą 14 latków.

Widzę, że jest to client Estiusa, wystarczy popatrzeć na pewien element. ;)

Opublikowano

Logowanie z epvp z przerobioną grafiką

Interface udostępniony przez Hostela z moimi buttonami, przezroczysta ramka z clienta Nexanity

System osiągnięć z Astium

Statystyki gracza jest to połączenie udostępnionego HP i MP Endymiona & Krzywego oraz statystyk Zonniego.

W końcu ktoś podał wszystko. xD

0LsM05U.png

Opublikowano

Logowanie z epvp z przerobioną grafiką

Interface udostępniony przez Hostela z moimi buttonami, przezroczysta ramka z clienta Nexanity

System osiągnięć z Astium

Statystyki gracza jest to połączenie udostępnionego HP i MP Endymiona & Krzywego oraz statystyk Zonniego.

W końcu ktoś podał wszystko. xD

Hmm

1. Logowanie dobrze zgadzam sie ale to nie jest gotowiec bo sam to przerobilem dodalem pare noych funkcji itp.

2.Interface mozliwe bralem go z mpc ale teraz mamy juz nowy stary nazywal sie diablo cos tam wiec mozliwe ze twoj, przezroczysta ramka mozesz powiedziec o jaka ci chodzi ?

3.osiagniecie z astium tak ale sam je robilem tylko wzorowalem sie na astium

4.To nie jest zadno polaczenie poprostu ten pasek hp jest ich ale osiagneicia sam pododawalem itp

cos jeszcze ?

@Elorth:

Ja nie mam w teamie 14 latkow ale na tyle ile gram w metka to wiem ze z nie jednym 14 latkiem da sie lepiej pogadac niz z toba wnioskujac po tym co piszesz ...

Co do tego clienta estiusa pomagalem im w tym projekcie i robilem clienta ich wiec nie wiem oco ci chodzi teraz?

CaM

Opublikowano

Rozłożenie takie samo, statystyki takie same. czekam na clienta i porównam sobie kody. Pewnie teraz już edytujesz :D

Opublikowano

Hmm

1. Logowanie dobrze zgadzam sie ale to nie jest gotowiec bo sam to przerobilem dodalem pare noych funkcji itp.

2.Interface mozliwe bralem go z mpc ale teraz mamy juz nowy stary nazywal sie diablo cos tam wiec mozliwe ze twoj, przezroczysta ramka mozesz powiedziec o jaka ci chodzi ?

3.osiagniecie z astium tak ale sam je robilem tylko wzorowalem sie na astium

4.To nie jest zadno polaczenie poprostu ten pasek hp jest ich ale osiagneicia sam pododawalem itp

cos jeszcze ?

@Elorth:

Ja nie mam w teamie 14 latkow ale na tyle ile gram w metka to wiem ze z nie jednym 14 latkiem da sie lepiej pogadac niz z toba wnioskujac po tym co piszesz ...

Co do tego clienta estiusa pomagalem im w tym projekcie i robilem clienta ich wiec nie wiem oco ci chodzi teraz?

Nie, Ty po prostu nie rozumiesz mojego nie ukrytego przekazu.

Przy Estiusie pomagał jedynie Quarel, potwierdzone info od Diablo.

Opublikowano

Nie, Ty po prostu nie rozumiesz mojego nie ukrytego przekazu.

Przy Estiusie pomagał jedynie Quarel, potwierdzone info od Diablo.

HAHA to teraz mnie rozwalilo to co napisales :P jesli nie wiesz to nie pisz ... zapytaj sie go dokladnie a pozniej pisz .

CaM

Opublikowano

Jebać interface ... Nie możecie mieć na to wyjebane ? Stworzyć dobry server ... Z ustabilizowanym dropem, expem itd ? Wymyślić jakąś fabułe w którą będziemy się wgłębiać z każdym nowym poziomem a nie jakieś jebane interface'y -,-

2a0c2mq.png

Opublikowano

HAHA to teraz mnie rozwalilo to co napisales :P jesli nie wiesz to nie pisz ... zapytaj sie go dokladnie a pozniej pisz .

Wiem więcej niż myślisz.

@Top

Większość interface'u możemy spotkać na konkurencyjnych forach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...