Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pl.kalonline.com

Maracin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trochę ten filmik jest mało profesjonalny ale strona jest prawie taka sama jak na normalnym kalu, więc to żaden priv nie jest, a tobie Yokasa radzę wrócić do działu metin/ metina bo Kal nie jest taki fajofffy i jest bardzo czasochłonny, a hacków prawie do niego nie ma.

Mariuszw13.png
Opublikowano

tak racja to nie jest "global" (już pisałem to nie raz, napiszę po raz kolejny... proponuję zapoznać się z pojęciem "globalny" i przemyśleć sobie sprawę na spokojnie).

To jest "oficjalny Polski server KalOnline".

sign.png
Opublikowano

hmmm ale troche bedzie ten serwer dla noobow bo nikt z duzym lvl'em z globala angielskiego nie przejdzie na ten polski dzieci wejda wbija duzy lvl i beda kozaczyc

userbar.png

Opublikowano

a ja nie jestem dzieciakiem zamierzam pograc sobie na tym polskim serwie bedzie fajna zabawa zobacyzmy

Opublikowano
To nie jest pl global na www.kalonline.com pisze Nazwa firmy : INIX SOFT CO. LTD. a na tym pl kalu pisze INIXSOFT CO.LTD

pl.kalonline.com to jest priv "(inna nazwa firmy !!!)"

Noto żeś człowieku dowalił ... umieram Oo

TO JEST oficjalny polski server ...

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

nie no jak dla mnie zalowy temat.. ludzie to nie jest zaden globalny serwer... tylko tak jak mowil YF Oficjalny Polski Serwer w tej grze i tyle... pozdro ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...