Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Mainowanie championa i zwroty.

SosPomidorowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak zobaczyć który champion będzie dla cb przypisany czyli jakby przypisany był do cb od samego początku lola jak to sprawdzić kim sie najlepiej bedzie grało / i mainowało a nie o zagrałem 2 gry ehhh nie chce mi sie już nim tylko np cala historia nim itp chyba rozumiecie.

I czy bedą zwroty? na sezon 4

Opublikowano

Musisz metodą prób i błędów. Kup kogoś, zobacz czy Ci pasuje. Jak tak to go mainuj a jak nie to leć dalej. Sprawdzaj champów z rotacji.

Nie, nie będzie odnowy żetonów w S4

Opublikowano

Dobry damage 1 vs 1 szybki zeby ludzic trollowac parkourem przez jungle cos typu lee sin tylko nim nie lubie grać

No to polecam Ci postacie takie jak Fizz, Kha'Zix, Nidalle, Riven :)

Opublikowano

Najpierw ustal pozycję na jakiej gra ci się najchętniej. Dopiero po tym będziesz mógł znaleźć main championa. Przykładowo ja jestem midderem. Grając na adc odstaje umiejętnościami posługiwania się skillami, unikami, lecz jestem słabszy w pozycjonowaniu. (mid i adc to przeciwne pozycje) Przykładowo jeżeli twoją mainowaną pozycją będzie też mid, kolejno skup się jaki typ postaci wolisz. Czy są to postacie z tzw skillshotami czy postacie ze skillami typu instant. Jeżeli mam ci polecić granie na midzie to na początek polecam takie postacie jak tf oraz ryze. Te dwie postacie nauczą cię podstawowych umiejętności middera - patrzenia na mape oraz naciskania danych przycisków w odpowiednim momencie. Jeżeli chcesz poćwiczyć skillshoty aoe na początek polecam lux, a potem przejdź na gragasa. (mają podobną mechanikę skilla aoe z tym, że lux jest łatwiej trafić) Jeżeli opanujesz podstawowe umiejętności trafiania skillami polecam ci postać taką jak orianna, gdyż jest to chyba postać, która wymaga największej precyzji. Dobrym sposobem na podszkolenie umiejętności jest oglądanie streamów. Akurat są lcsy.

Dobry damage 1 vs 1 szybki zeby ludzic trollowac parkourem przez jungle cos typu lee sin tylko nim nie lubie grać

Gragas ma wszystko co opisałeś. Polecam tylko nie zniechęcaj się jak nie trafisz q. A prawidłowe combo to Q W JAK NAJWIĘKSZĄ LICZBĘ OSÓB ORAZ INSTANTOWE RZUCENIE R (gdy puszczasz Q musisz wiedzieć, że trafisz rzucić R w sam środek swojej beczki Q i zdetonować setną sekundy przed momentem upadku ulta)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...