Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Handicap

KaRRamb4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, czy uważacie że handicap istnieje? Mieliście tak, że grało się wam zajebiście jakimś składem, dochodziliście nim do wysokich lig, a nagle zawodnicy przestawali grać i spadaliście o 2-3 ligi w dół? Dla mnie to dziwne, że po jakimś czasie gry składem, staje się całkowicie bezużyteczny...

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Ja na kompie tak miałem musiałem zmieniać skład ...

Ogólnie na Xbox mam obecnie bundeslige wygrałem 5 meczy z rzędu reus lewy lahm dante itd.

Gra mi się nimi spoko mam bilans 30-8-19 narazie chyba będzie ok bo tylko bundesliga umiem :/

Opublikowano

no ja grałem 1 składem do 4 ligi, zaś torres nie umiał uderzyc ;_; no jprd już taki zły byłem zmienilem skład kupiłem benzeme modrica pedro 4 mecze z rzędu wygrane wtf ?

Opublikowano

ja doszedłem do 2 ligii, przez trainery spadłem do 3 a potem do 6, sprzedałem skład i zrobiłem nowy, tańszy 50x i bardziej zajebisty xD i lepiej idzie takim grać niż tym który miałem kiedyś

1391020896-U962219.png

'Możesz sobie być na innym poziomie niż pozostali, z którymi walczyłem, dla mnie to bez różnicy. I tak nakopie ci do dupy, bo to mój obowiązek. Tyle w tym temacie'

Opublikowano

Byłem w 1 miałem wrażenie, że dobrze gram.

Teraz spadłem do 3 i wydaje mi się, że zawsze piłkarze przeciwnika biegają szybciej.

636451494245979649038.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...