Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Jak zrobić reflinka i jak zrobić konto bez flagi?

Bodziu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jak zrobić reflinka do combata bo widziałem na yt jak ludzie dawali i co się dostaje jak ktoś się z niego zajerestruje? I jak zrobić konto bez flagi wiem że trzeba przz proxy?

Opublikowano

Kiedys byl taki event, ze sie dostawalo rozne rzeczy, teraz nie ma tego.

Co do flagi jakos sie robilo, chyba nie podawales kraju przy rejestracji czy cos w tym kierunku.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Kiedys byl taki event, ze sie dostawalo rozne rzeczy, teraz nie ma tego.

Co do flagi jakos sie robilo, chyba nie podawales kraju przy rejestracji czy cos w tym kierunku.

a dalej się da robić te reflinki i gdzie ? :D

A flagi podczas rejestracji się nie wybiera teraz kiedyś się tak dało. Wiem żeby nie mięć flagi to trzeba przez proxy na haiti zmienić jakie proxy użyć albo jak to zrobić?

Opublikowano

Reflinka juz nie zrobisz bo nie ma eventu na to ;x A jak bd to po prostu robisz konta i podajesz nick glownego acc w grze. Ja nie zmienialem IP, referowalem i bana nie mam ;)

Co do flagi to juz nwm ;x

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Reflinka juz nie zrobisz bo nie ma eventu na to ;x A jak bd to po prostu robisz konta i podajesz nick glownego acc w grze. Ja nie zmienialem IP, referowalem i bana nie mam ;)

Co do flagi to juz nwm ;x

dobra dzięki to już dowiedziałem się na temat reflinków a teraz czekam jak ktoś mi odpowie na temat flagi ;d

Opublikowano

Musisz mieć fullanonymous proxy, tak żeby nie wyczaili skąd z jakiego ip się łączysz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...