Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kaska

KaiwolS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Idź do pracy na ulotki. Ile masz lat?

nie ośmieszaj się z tymi ulotkami , za kilka groszy , szybciej to w necie 100x zarobi .

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Opublikowano

Na necie da się zrobić. Robić jakies ankiety lub zapraszać przyjaciół z reflinkow na dane strony.

Opublikowano

Wsyp herbate zielona do woreczkow i sprzedawaj jako ziolo kolegom w gimbie. Beda bali sie przyznac ze cos nie tak bo ich wysmieja

Opublikowano

1k? najlepsi zarabiają po 10 tysięcy złoty ... i nawet więcej więc.. ja się opierdzielałem i zarobiłem 100$ obczaj PPA polecam :)

Opublikowano

nie ośmieszaj się z tymi ulotkami , za kilka groszy , szybciej to w necie 100x zarobi .

jeśli masz +16 lat za miesiąc dostajesz 900-1000zł.

w twoim wieku to pozostaje tylko nauka ;d poczekaj ze 2 lata i idź na jakieś ulotki.

Opublikowano

Załóż serwer, kup domene, wykup licencje na sklepik, rozkręć serwer ;) i kaska będzie płynąć, lecz najpierw musisz mieć ''troszke'' groszy na boku i zainwestować w to cierpliwością, zawsze możesz znaleźć ekipę z którą się złożysz, lub kogoś kto ma server VPS, ty zrobisz serwery a on ci bedzie odpalał % ze sprzedaży .

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...