Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] FIFA13 PROSZĘ o POMOC

TaDa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam bardzo dobry skład, i co prawda, kontrakt kończy mi się raz po razem i w coraz większej ilości graczy. Kupuje kontrakty po 200C ale jak wiecie starcza on zaledwie na jeden mecz, a mam już tylko z 1000C. Proszę o pomoc abym nie musiał zaczynać od początku...

Macie jakiś sposób aby odbić się od dna ?

Opublikowano

Nie wie jak u Cb ale u mnie na xboxie kontrakty złote chodzą po 250 coinsów, a te wyjątkowe są po 300 coinsów ;D Ale jeśli grasz na innej platformie i macie śmieszne ceny kontraktów, to np., możesz zagrać z TOTW i masz bonus coinsów za poziom trudności no i oczywiście wygrywanie ligi + coinsy z meczów.

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Nie wie jak u Cb ale u mnie na xboxie kontrakty złote chodzą po 250 coinsów, a te wyjątkowe są po 300 coinsów ;D Ale jeśli grasz na innej platformie i macie śmieszne ceny kontraktów, to np., możesz zagrać z TOTW i masz bonus coinsów za poziom trudności no i oczywiście wygrywanie ligi + coinsy z meczów.

No u mnie na pc złote po 2000-3500c. -.-

Mógł byś wytłumaczyć co zrobić żeby dostać taki bonus czy Coinsy ?

Bo bardzo nie ogarniam... ;/ Był bym wdzięczny ;)

Opublikowano

Komputer to niestety najgorsza platforma do fify ;) Raz na tydzień wychodzi Team of the week. Jak chcesz z nimi zagrać, to masz wybór trudności i dostajesz za każdy poziom dodatkowe coinsy. Niestety możesz z taką drużyną zagrać tylko raz. Za poziom Ultimate dostaje się bodajże coś ok. 1k coinsów, dużo to nie jest, ale jeszcze masz ok. 600 coinsów za mecz. Więc za taką gre z TOTW zależnie od poziomu trudnośći dostaniesz ponad 1k coinsów. Jest też drugi, łatwiejszy sposób. Kup po prostu sobie troche coinsów na allegro ;d teraz ceny wzrosły, ale na PC 10k kosztuje z 4-5zł, a zawsze pomoże ci to wyjść z kryzysu.

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Komputer to niestety najgorsza platforma do fify ;) Raz na tydzień wychodzi Team of the week. Jak chcesz z nimi zagrać, to masz wybór trudności i dostajesz za każdy poziom dodatkowe coinsy. Niestety możesz z taką drużyną zagrać tylko raz. Za poziom Ultimate dostaje się bodajże coś ok. 1k coinsów, dużo to nie jest, ale jeszcze masz ok. 600 coinsów za mecz. Więc za taką gre z TOTW zależnie od poziomu trudnośći dostaniesz ponad 1k coinsów. Jest też drugi, łatwiejszy sposób. Kup po prostu sobie troche coinsów na allegro ;d teraz ceny wzrosły, ale na PC 10k kosztuje z 4-5zł, a zawsze pomoże ci to wyjść z kryzysu.

Dzięki. ;)

Kurde, naprawdę kosztują 2k +?

W takim razie spróbuj otwierać paczki 5/7,5k, łatwo jest tam trafić z 4 kontrakty co daje sumę +8k :)

Oczywiście, że tak ;)

Tylko trzeba mieć te coinsy ;/

Opublikowano

Chyba będę musiał usunąć klub i zrobić nowy bo już brak funduszy a cała drużyna wymaga kontraktów. ;(

Dzięki wszystkim za sugestie i propozycje, możecie napisać jak grać żeby nie wpaść w podobne kłopoty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...